Dutche Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 (edytowane) Witam Dzisiaj dostałem mi boxa i mam pytanko jak i skąd pobrać jakaś przeglądarka która pozwala na oglądanie zalukaj.tv Próbowałem zainstalować opere pod android tv z linku który był na tej stronie ale nie idzie zainstalować za każdym razem nie instaluje Jakieś pomysły? Z góry dzieki Edytowane 14 Października 2017 przez Dutche
Dutche Opublikowano 14 Października 2017 Autor Opublikowano 14 Października 2017 Gdyby ktos szukal w tym linku jest wszystko ladnie wytlumaczone Mam drugie pytanie jak zmusić mibox do tego zeby telefon połączyć po chromecast.sciagnalem aplikacje chromecast probuje połączyć i nic.trzeba cos zainstalować na urzadzeniu dodatkowo?
rolex83 Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Gdyby ktos szukal w tym linku jest wszystko ladnie wytlumaczone Mam drugie pytanie jak zmusić mibox do tego zeby telefon połączyć po chromecast.sciagnalem aplikacje chromecast probuje połączyć i nic.trzeba cos zainstalować na urzadzeniu dodatkowo?Nic nie trzeba. Jest wbudowane. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Dutche Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 Po paru godzinach doszedlem dlaczego nie moglem sie polaczyc .mialem w ustawieniach routera włączoną opcje Ap izolation a ma byc wyłączona. Miałem wcześniej boxa scishion to w porownaniu do miboxa dramat byl.Mibox jest wrecz genialnym urzadzeniem wszystko dziala super sprzet
tentego Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 Do instalacji chrome potrzebujesz aplikację BD Tools - w zakładce PLAYSTORE SHORTCUTS masz odnośnik do instalki Chrome i kilku innych pozycji. Instalacja nie ma sensu jeżeli chcesz oglądać pliki we flashu, bo android, ani przeglądarka ich nie obsługuje i nie ma na to żadnego lekarstwa. Lepiej zainstalować KODI i jakiś dodatek do niego.
CebulowyJanusz Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Ten filmik jest bez sensu, wydłuża cały proces instalowania 10x. Chroma owszem nie znajdziemy w sklepie google dla Android TV, ale jeśli wejdziemy do sklepu google na swoim kompie, wybierzemy aplikację Chrome to możemy ją zainstalować na naszych urządzeniach - wybieramy MiBox i zaraz apka jest już gotowa na naszym MiBoxie. Chrome z kolei ma sens, np. jeśli nie przepadamy za Kodi to możemy sobie utworzyć skrót np. do odcinków Voice of Poland. Mamy wtedy ikonkę pomiędzy aplikacjami Edytowane 9 Listopada 2017 przez CebulowyJanusz
Rekomendowane odpowiedzi