Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Dzisiaj dostałem mi boxa i mam pytanko jak i skąd pobrać jakaś przeglądarka która pozwala na oglądanie zalukaj.tv

Próbowałem zainstalować opere pod android tv z linku który był na tej stronie ale nie idzie zainstalować za każdym razem nie instaluje

Jakieś pomysły?

Z góry dzieki

Edytowane przez Dutche
Opublikowano

Gdyby ktos szukal w tym linku jest wszystko ladnie wytlumaczone

Mam drugie pytanie jak zmusić mibox do tego zeby telefon połączyć po chromecast.sciagnalem aplikacje chromecast probuje połączyć i nic.trzeba cos zainstalować na urzadzeniu dodatkowo?

Opublikowano
Gdyby ktos szukal w tym linku jest wszystko ladnie wytlumaczone
Mam drugie pytanie jak zmusić mibox do tego zeby telefon połączyć po chromecast.sciagnalem aplikacje chromecast probuje połączyć i nic.trzeba cos zainstalować na urzadzeniu dodatkowo?
Nic nie trzeba. Jest wbudowane.

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Po paru godzinach doszedlem dlaczego nie moglem sie polaczyc .mialem w ustawieniach routera włączoną opcje Ap izolation a ma byc wyłączona. Miałem wcześniej boxa scishion to w porownaniu do miboxa dramat byl.Mibox jest wrecz genialnym urzadzeniem wszystko dziala super sprzet

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Do instalacji chrome potrzebujesz aplikację BD Tools - w zakładce PLAYSTORE SHORTCUTS masz odnośnik do instalki Chrome i kilku innych pozycji.

Instalacja nie ma sensu jeżeli chcesz oglądać pliki we flashu, bo android, ani przeglądarka ich nie obsługuje i nie ma na to żadnego lekarstwa. Lepiej zainstalować KODI i jakiś dodatek do niego.

Opublikowano (edytowane)

Ten filmik jest bez sensu, wydłuża cały proces instalowania 10x.   Chroma owszem nie znajdziemy w sklepie google dla Android TV, ale jeśli wejdziemy do sklepu google na swoim kompie, wybierzemy aplikację Chrome to możemy ją zainstalować na naszych urządzeniach - wybieramy MiBox i zaraz apka jest już gotowa na naszym MiBoxie.

5a0415e5cf5ca_miboxchrome.thumb.jpg.6aad70ece33bbddf9d8b56a5158779b7.jpg

Chrome z kolei ma sens, np. jeśli nie przepadamy za Kodi to możemy sobie utworzyć skrót np. do odcinków Voice of Poland. Mamy wtedy ikonkę pomiędzy aplikacjami

Screenshot_20171109-092933.png

Edytowane przez CebulowyJanusz
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...