Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwis kupuje taki za 150 od dystrybutora, w Polsce brak na stanie abyś ty kupił więc ten drugi z racji że oryginał jest wraz z ramką co oszczędza ci klejenie, cena też bliska prawdy

Opublikowano

Przeciez to kiepskiej jakosci zamienniki... Pisz lepiej do Zexon72 albo Acida oni zaoferuja Ci duzo lepszej jakosci oryginaly a nie jakies marne podroby

Opublikowano
2 godziny temu, pawel35013 napisał:

O te dane Ci chodziło?

Tak, masz LCD BOE. Czyli "looks good" :)

Opublikowano (edytowane)

@pawel35013 - Informacje o LCD wyglądaja u ciebie identycznie z moimi, z jednym tylko szczegółem, że u mnie jako vendor podany jest "Ofilm". Poza tym wszsytkie numerki się zgadzają.
Ja mam Redmi Note 4 (Global), ale z tego co wyczytałem, to "4" to wersja europejska. To o tyle ciekawe, że właśnie wersja europejska jest oznaczona 4 jako Global.
Wymiary te same, rozdzielczości te same, a jednak u tego samego dostawcy co ty kupiłełeś LCD, do mojego kosztuje 40 GBP. I bądź tu człeku mądry.

W zasadzie moje dylematy biorą sie z tego, że jeśli już mam zapłacić niemało za ten wyświetlacz, to chcę mieć oryginalny, a nie z żółtaczką. U ciebie żadne opisywane tu na forum przez ludzi kolorystyczne anomalie nie wystepują?

pozdr
Kowal

Edytowane przez Kowal Ska
Opublikowano

Z tego telefonu korzysta moja dziewczyna ale wydaje mi się że kolory wyglądają normalnie. Są lekko inne niż w moim. Ale powiedział bym że to u mnie wyglądają gorzej (mój biały jest mniej biały :D) Ale może to kwestia oprogramowania bo ja mam z miui polska a ona ma standardowe. Załączam screen z mojego z oryginalnym wyświetlaczem i dziewczyny ze zmienionym (mój ten po lewej).

xiaomii.png

Opublikowano
1 godzinę temu, pawel35013 napisał:

Z tego telefonu korzysta moja dziewczyna ale wydaje mi się że kolory wyglądają normalnie. Są lekko inne niż w moim. Ale powiedział bym że to u mnie wyglądają gorzej (mój biały jest mniej biały :D) Ale może to kwestia oprogramowania bo ja mam z miui polska a ona ma standardowe. Załączam screen z mojego z oryginalnym wyświetlaczem i dziewczyny ze zmienionym (mój ten po lewej).

BOE uchodzi za lepszy, pozniej Tianma a na koncu eebg jesli chodzi o kolorystyke i jakosc