W1TT81 Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Witam, Czy jest możliwość zmiany białego tła w apce galerii systemowej? Najbardziej drażni podczas przeglądania zdjęć, kiedyś było czarne, z którąś wersją zrobiło się białe i zaczyna to bardzo drażnić. Wcześniej Mi5 teraz Mi6, system 7.9.21. Pozdr.WiTT Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Alucard Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Większość ciemnych motywów zmienia zmienia tło galerii na czarne czy szare(np Black Zone), tylko trzeba załadować cały motyw.
W1TT81 Opublikowano 7 Października 2017 Autor Opublikowano 7 Października 2017 Tak, zgadza się i wiem o tym. Z tym że oryginalny motyw mi pasuje i lubię go. Jedyne co trochę mi zaczęło przeszkadzać to te białe to w podglądzie zdjęcia. Dopiero w trybie pełno ekranowym robi się czarne. Żona ma Redmi Pro, które nie doczekało się jeszcze aktualizacji i ma ostatnia możliwą, tj. z czerwca tego roku i ma po staremu, czyli czarne tło na podglądzie.Miałem nadzieję że nie tylko mi to zaczęło przeszkadzać.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi