Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Za prawie 100 zl na Allegro masz u mnie dark grey 2.32 z gw24m na tel oraz gw12m na bat u @Zexon72. Do tej ceny co na BG dolicz 5%, 25 zl za priority line i gw12m w CN, wiec zastanów sie czy to oplacalne

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Za prawie 100 zl na Allegro masz u mnie dark grey 2.32 z gw24m na tel oraz gw12m na bat u [mention=12834]Zexon72[/mention]. Do tej ceny co na BG dolicz 5%, 25 zl za priority line i gw12m w CN, wiec zastanów sie czy to oplacalne
Ma być jak najtaniej. Osoba nie jest wymagająca. 2/16 wystarczy

Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
21 godzin temu, bercik2 napisał:

Ma być jak najtaniej. Osoba nie jest wymagająca. 2/16 wystarczy

No to na dwoje babka wrozyla.

Z BG masz tanio, ale musisz (mozesz ale o tym za chwile) dodatkowo zaplacic za wysylke PDM.
Wysylka znaczaco zmniejsza szanse na ovatowanie telefonu, ale nie redukuje tej szansy do zera.

Wiec moze sie okazac ze przyjdzie ci zaplacic dodatkowo te 23% od ceny telefonu +20zl  oplaty manipulacyjnej poczty. 

Wtedy to juz nie ma az takiej przewagi cenowej przy zakupach z chin. 

Pomijam kwestie gwarancji, bo to chyba nieistotne z tego co piszesz. 

Opublikowano
4 minuty temu, PurpleHaze napisał:

No to na dwoje babka wrozyla.

Z BG masz tanio, ale musisz (mozesz ale o tym za chwile) dodatkowo zaplacic za wysylke PDM.
Wysylka znaczaco zmniejsza szanse na ovatowanie telefonu, ale nie redukuje tej szansy do zera.

Wiec moze sie okazac ze przyjdzie ci zaplacic dodatkowo te 23% od ceny telefonu +20zl  oplaty manipulacyjnej poczty. 

Wtedy to juz nie ma az takiej przewagi cenowej przy zakupach z chin. 

Pomijam kwestie gwarancji, bo to chyba nieistotne z tego co piszesz. 

Tak jak purporowy pisze, w najlepszym przypadku jest to min 410-415 w zaleznosci od dnia i kursu a USD potrafi skakac niezle, w najgorszym uwaga 530 zl..wiec dla przyoszczedzenia 50 zl pojdziesz w ryzyko przeplaty prawie 100 zl? Ja rozumiem ze kazdy chce przyrzydzic ale jak przyjdzie do oplaty vat i oplaty manipulacyjne min 20 zl to wtedy szczeka opadnie

Opublikowano
Za prawie 100 zl na Allegro masz u mnie dark grey 2.32 z gw24m na tel oraz gw12m na bat u [mention=12834]Zexon72[/mention]. Do tej ceny co na BG dolicz 5%, 25 zl za priority line i gw12m w CN, wiec zastanów sie czy to oplacalne

Rzeczywiście gra nie warta świeczki. Żeby jeszcze złoty kolor był.

Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...