koziol2 Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 Witam. Mam redmi 4 2/16. Po zainstalowaniu MIUI Polska mam błedy podczas pobierania aplikacji ze sklepu play. Nie moge pobrac aplikacji od google, facebooka... Dodatkowo wszystko co pobieram przez przeglądarkę kończy sie nie powodzeniem. przeinstalowałem system, nadal to samo. Był bład aparatu "zamontuj pamięć wewnętrzną USB przed uzyciem". ztym sobie troche poradziłem i raz jest a raz nie. Kto robi to xiaomi.eu?? Gdyby nie brak globala na mój model to bym wrócił do globala, ale w moim przypadku syfmiui już lepsze było (wywaliłem ze względu na wirusy itp). Mam nadzieje, że uda się ogarnąc te błędy ewentualnie w aktualizacji to naprawią, bo jak nie to już wolę china ROM z krzaczkami. Pozdrawiam
OrionFOTL Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 Wejdź do TWRP recovery i w opcjach zaawansowanych znajdź opcję "naprawa uprawnień SElinux"" czy coś podobnego. 1
koziol2 Opublikowano 29 Września 2017 Autor Opublikowano 29 Września 2017 Dzięki działa! nie wiedziałem, że tylko tyle wystarczy
mrosi Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi