majlo93 Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 (edytowane) Witam. Jestem świeżo co po zakupie telefonu Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition. Moje pytanie brzmi jak ustawić powiadomienia aplikacji (czyli sms,messenger,facebook,instagram,itd) aby na ekranie blokady nie wyświetlały one treści danego powiadomienia/danej wiadomości? W moim wcześniejszym telefonie (Sony Xperia Z1) było bardzo łatwo to ustawić, lecz nie potrafię tego zrobić w obecnym (o ile jest to w ogóle możliwe, a mam nadzieję, że to jest, gdyż nie spotkałem jeszcze telefonu wśród znajomych którzy nie mieliby tej opcji). Liczę na Waszą pomoc, pozdrawiam! Edytowane 28 Września 2017 przez majlo93 1
wojtek.02 Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Ekran blokady, zaawansowane ustawienia, ukryj poufne treści... Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
majlo93 Opublikowano 28 Września 2017 Autor Opublikowano 28 Września 2017 Problem w tym, że nie mam tej opcji właśnie u siebie -.-
mrosi Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Zapoznaj się z Samouczkiem MIUIPolska: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.zdunex25.tutorial
mrosi Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi