Search the Community

Showing results for tags 'prywatność'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Dział główny
    • Ogłoszenia
    • Tutoriale
    • Regulamin
    • Aktualności
    • Recenzje
  • MIUI
    • Aktualizacje MIUI
    • Korzystanie
    • Dyskusje o aplikacjach
    • Modyfikacje techniczne
    • Modyfikacje wizualne
    • Fotografia
    • Bugi
  • Telefony Xiaomi
    • MI 10 / MI 10 PRO
    • Mi 10 Lite ZOOM
    • Redmi K30 / K30 5G
    • Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro
    • Mi 9T / Redmi K20
    • Mi 9
    • Mi 9 Lite / Mi CC 9
    • Mi 9 SE
    • Mi 8
    • Mi 8 Pro
    • Mi 8 EE
    • Mi 8 Lite
    • Mi 8 SE
    • Mi Mix 3
    • Mi Mix 2S
    • Mi Mix 2
    • Mi 6X
    • Mi 6
    • Mi Note 10 / Mi Note 10 LITE
    • Mi Note 3
    • Mi Note 2
    • Mi Max 3
    • Mi A3
    • Mi A2
    • Mi A1
    • POCO F2 Pro
    • POCOPHONE F1
    • Redmi 8 / 8A
    • Redmi 7
    • Redmi 7A
    • Redmi Note 9S/9Pro
    • Redmi Note 8 Pro
    • Redmi Note 8 / 8T
    • Redmi Note 7/Pro
    • Redmi Note 6 Pro
    • Redmi Note 5 Pro
    • Z zakończonym wsparciem
  • Urządzenia Xiaomi
  • Zakupy i serwis Xiaomi
  • Smartfony innych producentów
  • Systemy mobilne
  • Technologie
  • Pozostałe
  • Strona i forum MIUIPolska.pl

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Lokalizacja


Zainteresowania


Smartfon

Found 4 results

  1. Witam. Znalazłem w MIUI fajną opcję o nazwie "Druga przestrzeń". Umożliwia ona utworzenie jakby drugiej przestrzeni (osobnego profilu/żytkownika) w jednym telefonie. Czyli możemy mieć jakby dwa telefony w jednej cegiełce:) Niestety po ustawieniu haseł, utworzeniu tego ustrojstwa - moim zdaniem nie działa to jak powinno. Nie wiem, może coś źle robię. Naprowadźcie mnie proszę. Mianowicie, po przejściu na drugą przestrzeń, dane z pierwszej (kontakty, połączenia-historia, smsy) niestety są widoczne w niej. Dlaczego ? W moim rozumieniu druga przestrzeń powinna być całkowicie czysta i drugi użytkownik by sobie ją gospodarował po swojemu. Obecnie jest taki miszmasz, pomieszanie z poplątaniem...Jedne użytkownik może przeglądać SMSy drugiego itp. Mało tego, to po restarcie telefonu z poziomu drugiej przestrzeni - uruchamia się on ponownie w pierwszej - dlaczego nie ma żadnego wyboru na starcie systemu do której przestrzeni ma się zalogować ? Czy te Chińczyki już naprawdę nie potrafią zrobić czegoś porządnie do końca? Czy ja po prostu nie potrafię korzystać z tej funkcji - proszę o pomoc. Funkcja by byłą naprawdę bardzo przydatna, gdyby....działała poprawnie. Ktoś coś ... ?
  2. Witam. Jestem świeżo co po zakupie telefonu Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition. Moje pytanie brzmi jak ustawić powiadomienia aplikacji (czyli sms,messenger,facebook,instagram,itd) aby na ekranie blokady nie wyświetlały one treści danego powiadomienia/danej wiadomości? W moim wcześniejszym telefonie (Sony Xperia Z1) było bardzo łatwo to ustawić, lecz nie potrafię tego zrobić w obecnym (o ile jest to w ogóle możliwe, a mam nadzieję, że to jest, gdyż nie spotkałem jeszcze telefonu wśród znajomych którzy nie mieliby tej opcji). Liczę na Waszą pomoc, pozdrawiam!
  3. Witam, mam problem tego typu, może ktoś się już spotkał, telefon Xiaomi redmi 4A, pierwsze uruchomienie, jedyne co zrobiłam to włożyłam kartę sim i... nic więcej nie mogę zrobić, bo na wszystkich opcjach, łącznie z ustawieniami jest Hasło Ochrony Prywatności w postaci symbolu, który należy narysować na 9 kropkach. Problem w tym, że ja hasła nie ustawiałam i nigdzie nie jest napisane czy takie hasło powinno być ustawione od nowości i jak ono wygląda. Czy jest mi ktoś w stanie pomóc usunąć to hasło?
  4. Wersja MIUI: MIUI 7 Global 6.5.30 Beta Posiadany smartfon: MI5 Jakim użytkownikiem jesteś? Początkujący Opis znalezionego błędu Zabezpieczyłem dostęp do aplikacji Poczta odciskiem palca (wzorem) i kiedy z niej wychodzę, mogę do niej ponownie wejść bez weryfikacji póki nie wygaszę ekranu, a druga sprawa, to że nawet po wygaszeniu ekranu, wchodząc w zakładkę aplikacji działających w tle, widać treść ostatniego maila jaki był wyświetlany. Inny program (Signal), który ma swoje własne zabezpieczenie hasłem, również można podejrzeć ostatni aktywny ekran po wejściu w działające apki. Dość mocno zaburza to chronienie prywatności, oczywiście zawsze można te programy usuwać, ale chyba nie o to chodzi.