glaedrem Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 Czy w ostatnim okresie czasu, ktokolwiek z Was odczuł spowolnione działanie forum? Będziemy wdzięczni za wszystkie informacje
Numb Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 Korzystam codziennie po kilkanaście razy i dotychczas nie zauważyłem żadnych utrudnień.
Re4ctioN Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 Żadnych problemów. Z tego co zauważyłem to już nawet wersja mobilna działa.
Numb Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Dzisiaj forum trochę laguje, z 4-5 sekund potrzeba na załadowanie strony.
kaloks Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 DrDee : Dlaczego zamykasz większość postów na forum ? Odpowiedź może została udzielona ale temat nie został wyczerpany, zawsze można sie coś dopytać, nowego odkryć. Może będzie dzięki temu wiecej nowych postów jeżeli administracji na tym zależy ale trudniej znaleść informacje..
Numb Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zamykam większość starych postów, żeby nie odkopywać, a jeśli jedna osoba zadaje pytanie i odpowiedź zostaje udzielona to również. Pamiętam, że czytałem gdzieś post podobny jak Twój, poprzedni moderatorzy również mówili, że jeśli jest temat w formie pytania i odpowiedź zostanie udzielona, to zamykają Jeżelibyś chciał coś dodać to chętnie otworzę, ale sądzę, że nie ma co się rozwodzić nad niektórymi sprawami. Zauważ, że wątków, w których coś się dzieje i zawierają więcej niż 4-5 postów nie zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi