qsmier Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Czy istnieje możliwość aby kopia zapasowa galerii synchronizowała się tylko z kartą pamięci telefonu a nie z karty pamięci SD? na SD mam mase zdjęć i mi zapcha całą chmurę.
0 mrosi Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 3 godziny temu, qsmier napisał: Czy istnieje możliwość aby kopia zapasowa galerii synchronizowała się tylko z kartą pamięci telefonu a nie z karty pamięci SD? Niestety nie. System, czy Chmura, traktuje telefon jako jeden zasób, jedno miejsce przechowywania danych. W związku z tym to, co posiadasz na karcie i w pamięci telefonu, zostanie przekazane do Chmury. No chyba, że wyłączysz synchronizację. Z tym, że to też na zasadzie wszystko albo nic.
0 qsmier Opublikowano 26 Września 2017 Autor Opublikowano 26 Września 2017 to lipa.. szkoda, dzięki za rozwianie wątpliwości
Pytanie
qsmier
Czy istnieje możliwość aby kopia zapasowa galerii synchronizowała się tylko z kartą pamięci telefonu a nie z karty pamięci SD? na SD mam mase zdjęć i mi zapcha całą chmurę.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi