Ogi Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 (edytowane) Witam posiadam od 2 tygodni redmi 4x Wygrałem miui polska z 7 września i wszystko trybiło(aparat również), aktualnie mam wersje z 14 września i również wgrany superus 2.79. Od tej pory aparat wywala bład. Wcześniej zainstalowałem superusera 2.76 i nie wygrywało karty sim. Teraz mam problem z aparatem, pisze że mam uruchomić tel ponownie. Zrobiłem tak wielokrotnie i nic. Jakieś pomysły ? dodam że telefon ani razu nie spadł oraz innych przyczyn usterki nie spostrzegłem. W innych aplikacjach tylny aparat również nie działa, a przedni normalnie bez problemu. Edytowane 20 Września 2017 przez Ogi
Ogi Opublikowano 20 Września 2017 Autor Opublikowano 20 Września 2017 Wgrałem od nowa miuipolska 7.9..14 i teraz wyskakuje błąd aplikacja zakończyła działanie w nieprawidłowy sposób, a treść błędu brzmi "java.lang.RuntimeException: startPreview failed at android.hardware.Camera.startPreview(Native Method) at com.android.camera.CameraManager$CameraHandler.handleMessage(CameraManager.java) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java) at android.os.Looper.loop(Looper.java) at android.os.HandlerThread.run(HandlerThread.java)"
Rekomendowane odpowiedzi