artzse Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 Witam Koledzy po zainstalowaniu i uruchomieniu tej apki występie komunikat : Unknown error code during aplication run: -1000 telefon redmi 3 wersja oprogramowania miui 7.9.14 miał ktoś może podobny problem?
mrosi Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 1 godzinę temu, artzse napisał: miał ktoś może podobny problem? Rozumiem, że wziąłeś pod uwagę fakt, że aplikacja może być optymalizowana pod smartfony LG i niekoniecznie może dać się używać na innych urządzeniach...?
artzse Opublikowano 18 Września 2017 Autor Opublikowano 18 Września 2017 Nie.Ale co najfajniejsze to na żony redmi 3 tylko z tym samym wersją miui ten sam komunikat A u kolegi tylko napewno ma starsze miui też redmi 3 uruchamia się.
artzse Opublikowano 19 Września 2017 Autor Opublikowano 19 Września 2017 Witam Moje spostrzeżenia: po instalacji prze mi flash oficjalnej wersji miui eu developer aplikacja się uruchamia a po ponownej instalacji miui polska przez twrp (po wyczyszczeniu przez wipe-wszystkiego ) apka nie uruchamia się błąd jak u góry? może to znaczyć ze czegoś brakuje w polskim miui? czy może nie potrzebnie czyszczę wszystko w twrp?
artzse Opublikowano 22 Września 2017 Autor Opublikowano 22 Września 2017 Po wnikliwej analizie zainstalowałem miui 9 z twrp bez instalacji root-a - apka iuruchomiła sie i działał do dziś gdy na google paly pojawiła się aktualizacja i znowu lipa włacza się i od razu wyłącza:))
pietiamax Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Problem taki jak u kolegów. Bardzo proszę o podanie rozwiązania problemu. Dzięki Dodam że na Samsungu 5 chodzi normalnie
Rekomendowane odpowiedzi