myster--x Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Witam Niestety wczoraj po 7 m-cach użytkowania mój Mi2s dostał kilka pęknięć pod folią ochronną. Lcd działa ale nie ma reakcji na dotyk. Podejrzewam, że uszkodzony jest digitizer. Telefon jest jak nowy więc pomyślałem o naprawie. Nie wiem co zamówić - kompletny wyświetlacz czy może sam digitizer. Co łatwiej wymienić? Gdzie można bez stresu zamówić 100% oryginalny wyświetlacz lub digitizer ze szkłem "Dragontail". Z góry dziękuję za pomoc.
VL7 Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Na allegro sprawdz. Widzialem calkiem niedawno aukcje z ekranem do MI2S za okolo 200 zl.
elzear Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 Na allegro sprawdz. Widzialem calkiem niedawno aukcje z ekranem do MI2S za okolo 200 zl. Też widziałem te aukcje. Problem polega na tym, że koleś jest zwykłym słupem. Czy ktoś z was zamawiał z Ali i jest w stanie polecić sprzedawce?
Mastrojani Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Też widziałem te aukcje. Problem polega na tym, że koleś jest zwykłym słupem. Czy ktoś z was zamawiał z Ali i jest w stanie polecić sprzedawce? Z Aliexpress nie zamawiałem nigdy, ale polecam kupić całość (ekran + digitizer). Jeśli kupisz dotyk osobno, na pewno będzie on nieoryginalny. Nie sprawdzałem, ale raczej nie wydaje mi się, aby ktoś sprzedawał osobno dotyk i osobno ekran.
Rekomendowane odpowiedzi