shimatta2 Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 Cześć, Od dwóch dni jestem posiadaczką opaski Mi Band 2 do której ściągnęłam aplikację "Notify & Fitness". Mam problem odnośnie tego, że jeśli chce wyłączyć wszystkie aplikacje by zwolnić pamięć RAM wyłącza mi się również powyższa aplikacja i w konsekwencji rozłącza mi się ona z opaską. Czy da radę jakoś to obejść? Może jest inna aplikacja, która daje trochę większe możliwości niż same "Mi Fit", ale nie robi tego co ta, którą posiadam. Pozdrawiam
Lector Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 Jeżeli używasz telefonu z opisu pod nickiem, to załóż kłódkę na tą aplikację, by jej nie zamykał.
mrosi Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Zapoznaj się z Samouczkiem MIUIPolska: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.zdunex25.tutorial
mrosi Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi