Kyniolus73 Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 Mam pytanie czy wam też szaleje ekran dotykowy podcZas ładowania ? U mnie naprawdę trZeba się namęczyć nawet przy odbieraniu rozmowy w tym czasie. Jakość "dotyku" spada do koszmarnego poziomu Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
kamilo23 Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Używasz oryginalnej ładowarki czy jakiegoś zamiennika?
mrosi Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 16 godzin temu, Kyniolus73 napisał: Mam pytanie czy wam też szaleje ekran dotykowy podcZas ładowania ? U mnie naprawdę trZeba się namęczyć nawet przy odbieraniu rozmowy w tym czasie. Jakość "dotyku" spada do koszmarnego poziomu Odkąd mam Mi Note Pro i zainstalowany system MIUI 8, a później MIUI 9 (myślę tu o ROMach MIUI Polska/EU), zdarzyła się jedna wersja (sprzed dwóch tygodni), gdzie było wszystko OK. Cały czas mam identyczną sytuację - po podłączeniu ładowarki trzeba używać dużej siły wręcz aby spowodować interakcję dotyku. Może nie pomoże, ale da Tobie świadomość, że nie jesteś osamotniony. Żeby nie było, że wpis nie jest pomocny, zauważyłem, że problem dotyczy ładowarki, z której korzystam w domu. To ładowarka Aukey z funkcją Quick Charge 3.0. Myślę, że to ostatnie jest problemem. Oryginalny zasilacz, a także ładowarka Nillkina, z QC 2.0, nie generują tego problemu. Proponuję więc, jak napisał @kamilo23, podjąć próbę zmiany ładowarki. Jeśli masz system Global, spróbuj zainstalować ROM MIUI Polska/EU. Jeśli nie da to efektu, cóż... Życie...
Kyniolus73 Opublikowano 17 Września 2017 Autor Opublikowano 17 Września 2017 Dzięki za odpowiedź faktycznie zamiennika zaczolem używać więc widać że tel nie radzi sobie jak ma inny prąd niż idealny...Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi