OutSideR Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Witam, po instalacji paru programow i kilku ger zauwazylem pewna niedogodnosc, otoz po pewnym czasie uzywania telefonu kiedy chce wlaczyc jakas gre - ona samoczynnie wychodzi do pulpitu Nie ma tego efektu zaraz po wlaczeniu od nowa telefonu - wtedy wszystko chodzi jak maselko, lecz po 1-2h uzytkowania tj. sms, chwile gry, internet zaczyna sie omawiany problem Dodam, ze procz czystego softu posiadam zainstalowane WSM plus Mitools a takze LuckyPatcher + w nim patch na androida zeby nie sprawdzal podpisow aplikacji nic wiecej nie grzebane...
OutSideR Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 a podasz jakikolwiek temat? jestem nowy na forum jeszcze troche nieogarniam
Lalo Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Masz za malo ramu. RAM się zapycha i musisz uruchomic ponownie żeby zamknąć aplikacje i procesy otwarte gdzieś tam zeby zagrac, tez tak miałem na s3 oraz mi2a.
Numb Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Recommended Posts