miszaa Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) witajcie czy u Was w Redmi Note 4 (snap) również nie chce obracać się ekran app do SMS na poziomy podczas pisania SMS? (wersja ROM: Global) Jak zrobić, żeby się obracał ekran i były większe "przyciski"? - mam duże palce i ciężko się pisze w standardowym pionowym ustawieniu... Edytowane 5 Września 2017 przez miszaa
klogier Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 witajcie czy u Was w Redmi Note 4 (snap) również nie chce obracać się ekran app do SMS na poziomy podczas pisania SMS? (wersja ROM: Global) Jak zrobić, żeby się obracał ekran i były większe "przyciski"? - mam duże palce i ciężko się pisze w standardowym pionowym ustawieniu...Ten sam model i też się nie obraca. Podejrzewam, że tak musi być. W Samsungach i Huawei też było zablokowane.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
zielonyBB Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 Na Globalach to nie działa. Na eu/pl i owszem.Sent from my MI 5 using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi