MrOwA Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 CZeść DZisiaj straciłem wyświetlacz (mimo szkła i obudowy) tym razem poległ. Posiadam wersję global (o ile dobrze pamiętam) wymiar 150mm. I teraz pytanie jaki LCD kupić bo zaczynam już głupieć. NAjlepiej na BG bo tam robię sporo zakupów. Znalazłem kilka ale już sam nie wiem który będzie odpowiedni Pomożecie?
Gość Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 (edytowane) dragon-tt lub polskie serwisy, acid, zexon72. A jesli te w/w propozycje nie wchodza w gre pokaz propozycje ale szukaj original i nie spodziewaj sie niskiej ceny LCD to do Xiaomi Redmi Note 3 Pro ( wersja CN ) Edytowane 6 Września 2017 przez Gość
MrOwA Opublikowano 6 Września 2017 Autor Opublikowano 6 Września 2017 Mam takie propozycję: https://www.banggood.com/search/xiaomi-redmi-not-3-pro-lcd.html A z ciekawości i le u NAs taka wymiana może mnie kosztować? BO będę się musiał zastanowić czy wymieniać, czy kupić coś nowego.
Gość Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 Brak info o oryginalnosc oraz czy to OEM czy co innego. Za tanio stanowczo za tanio. Szukaj na dragonie lub u w/w osob
Rekomendowane odpowiedzi