Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam standardowy. Telefon wyświetlał 5.50 a była 6.00. Alarm był na 6.00 i nie dzwonił. Wyłaczyłem pobieraj czas z internetu i ustawiłem ręcznie. Obserwuje. Telefon mam od piątku i było do dziś rana ok..

Opublikowano (edytowane)

Nie ma co narzekać na bzdety. problem znany. ustawić godzinę na sztywno bo jak jest automatycznie ubija sie proces zegara i taki skutek, że zegar się opóźnia.

ps do moderatora niech przypnie główne problemy z redmi 4 x: problem z automatyczna aktualizacją wystarczy zmienić region lub ściągnąć ręcznie. problem z endomondo, automapa z oszczednoscią baterii wystarczy ustawić zarządzanie zużyciem baterii bez ograniczeń. i właśnie problem z zegarkiem. Oszczędzisz nam adminie czytanie co kilka dni o tych problemach, bo każdy nowy użytkownik redmi 4 x napewno spotka sie z tymi wadami telefonu.

Edytowane przez viader80
  • Thanks 1
Opublikowano

viader80 - dziękuje Tobie bardzo za info. Może i bzdety - jak mówię przesiadłem się z LG G3 gdzie nie było tego typu problemów. Czyli jak rozumiem dobrze zrobiłem że ustawiłem zegar w telefonie ręcznie bez aktualizacji z netu.  Bardzo dobry pomysł z tym wyszczególnieniem problemów.  Zaraz będę pisał kolejny temat jaki zauważyłem i nie wiem co z tym zrobić :) PROBLEM ROZWIĄZANY

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 21.02.2018 o 17:13, viader80 napisał:

Oszczędzisz nam adminie czytanie co kilka dni o tych problemach, bo każdy nowy użytkownik redmi 4 x napewno spotka sie z tymi wadami telefonu.

Drogi przyjacielu, mamy na forum coś takiego jak wyszukiwarka, działa bardzo dobrze, więc zamiast zakładać nowe wątki warto z niej skorzystać.

@magik80 Tobie w szczególności zalecam z jej korzystania, bo będą leciały ostrzeżenia ;)

• kamillm odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Adminie, jak się siedzi non stop na tym forum to sie wie gdzie co jest. Kolega ma rację. Wyobraź sobie człowieka który ma nowy telefon, emocje bo coś tam nie działa. Zrobić zbiorowy temat problemy z 4x na czołowej stronie. Przesiadłem się na Mi Maxa 2 więc już nie bede truł z 4x ;p 

Opublikowano
2 godziny temu, magik80 napisał:

Wyobraź sobie człowieka który ma nowy telefon, emocje bo coś tam nie działa.

Wiem, wyszukiwanie boli, jak większość osób w obecnych czasach nie chce się nikomu nic szukać, tylko mieć podane na tacy. Kończę off-top.

• kamillm zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...