Frycyl Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) Witam Mam problem ze słuchawkami podłączam słuchawki z mikrofonem, nie działa prawy kanał czy to wina zabrudzeni czy wina softu ? Macie podobny problem ? Edytowane 3 Września 2017 przez Frycyl Prośba moderatora
bezglowy Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Ekspertem nie jestem ale się wypowiem. Po 1) Czy testowałeś na innych słuchawkach z mikrofonem? (Mają końcówki Jack z takimi trzema czarnymi pasami - 4 pinowe) Po 2) Czy testowałeś na słuchawkach bez mikrofonu? (dwa paski, 3 pinowe) Bo jeśli Twoje gniazdo nie jest typu combo, to o mikrofonie zapomnij. A niestety nie znalazłem nigdzie specyfikacji Redmi Pro, która by to opisywała. No i skoro sam twierdzisz, że to może być wina zanieczyszczenia, to dlaczego nie kupisz sprężonego powietrza i nie przedmuchasz? Edytowane 4 Września 2017 przez bezglowy
Frycyl Opublikowano 11 Września 2017 Autor Opublikowano 11 Września 2017 Kiedyś wszystko działało, teraz mam taki właśnie problem. A co do słuchawek bez mikrofonu jak wkładam do końca to działa tylko jedna a jak trochę wyjmę to działają obie. A słuchawki z mikrofonem nie działają każde na ten sam sposób czyli brak prawego kanału Dzięki Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi