chomik Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Witam. Sprzedam super telefon Xiaomi Mi 4 3/16. Sprzęt nigdy mnie nie zawiódł i ciężko jest rozstać się z tak solidnym telefonem. Telefon używany w etui, wyświetlacz z folią. W lewym górnym rogu pojawiły się przebarwienia będą widoczne na zdjęciu. Nie powodują dyskomfortu z użytkowania telefonu. Do słuchawki dołączam:Plastikowe etui Nillkin, Folie ochronna na wyświetlacz, Mi Key, Drewniane plecy, Oryginalne plecy, Pszczółke do ściągania pleców Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 48h na poprawienie treści / tematu zgodnie ze wzorem, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.
mrosi Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Twój wątek został przeniesiony do archiwum, ponieważ nie spełnia zasad regulaminu działu giełda. Zapoznaj się również z zasadami uzupełniania wątków w dziale giełda. Kolejne błędne tematy karane będą ostrzeżeniem punktowym.
Rekomendowane odpowiedzi