jaran.x Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Witam, mam od dłuższego czasu problem z dymkami Messengera, które lagują i zacinają się niemiłosiernie. Długi czas miałem je wyłączone bo stwierdziłem, że nie chce mi się z nimi męczyć, lecz ostatnio dużo oglądam YouTube'a na telefonie więc byłaby to dla mnie duża wygoda. Po to w końcu są! Po włączeniu dymków i napisaniu z 2 wiadomości zaczynają się ekstremalne lagi, rozmowa otwiera się z 15 sekund a pisanie jest opóźnione. Mój telefon to Xiaomi Mi5 3/64 z najnowszym MIUI Polska 7.7.20. Jest na to jakiś sposób? P.S. Nie chodzi mi o samo włączenie dymków lecz o ich funkcjonowanie. Oszczędzanie baterii mam wyłączone, optymalizacje Miui, pamięci i inne limity w opcjach programistycznych także wyłączone, autostart jest ustawiony.
lockerek Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Spróbuj włączyć optymilzacje miui
jaran.x Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Optymalizacja miui powoduje bardzo słabe zarządzanie aplikacjami w tle w moim wypadku, co powoduje że nawet Spotify wyłącza się po jakimś czasie samo z siebie.
lockerek Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 To spróbuj dać Spotify do autostartu i kłódką odznacz i nie bedzie ubijana.
Rekomendowane odpowiedzi