TABACiK92 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam, posiadam z Narzeczona dwa te same telefony, mowa o Redmi Note 4 w wersji 3/32. Wczoraj wyszła nam na telefon aktualizacja miui do androida nougat. Niestety dostrzegliśmy przez to pewne problemy i jestem ciekaw czy ktoś się z tym spotkal. Otóż Narzeczona słuchała normalnie muzyki z karty wszystko działało, ściągnęła aktualizacje i po zainstalowaniu karta pamięci jej się zepsuła, przestała być wykrywana... Może mieć jakiś tu wpływ aktualizacja? Bo dziwne jest to by sama się karta zepsuła w trakcie użytkowania od tak... Kolejny problem to emotikony w smsach. Wygląd ich się zmienił ale podczas gdy ja sobie wybiore jakieś buźki i ja je widzę potem wysyłam tego smsa to ona u siebie dostaje smsa bez emotikon, w drugą stronę od niej jest to samo. Przy wysyłaniu na inne telefony jest to samo... Jakieś rady? Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez TABACiK92 Zwrócona uwaga administratora
marta156 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 mam po aktualizacji z emotikonami to samo Może ktos wie co zrobic?
tomasznowak Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Ja u siebie nie mam problemu z emotikonami.@TABACiK92 Jeśli chodzi o kartę, to spróbował bym ją od nowa zainstalować. Komputer też jej nie wykrywa?
Rekomendowane odpowiedzi