k4m1l86 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Witam. Od kilku dni jestem posiadaczem 4x wszystko ładnie pięknie ale... Klawiatura wyboru numeru jest w języku chyba ukraińskim a ja wszystko mam ustawione na j.polski. o co tu chodzi? Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
skay77 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Super masz cyrylice ustawiona (: Lubie pisac po rosyjsku (: i to jest jak rozumiem global (: wejdz wbustawienia telefonu /zainstalowane aplikacje/ klawiatura wyczysc jej pamiec Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
k4m1l86 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2017 W zainstalowanych aplikacjach nie mam nic takiego jak klawiatura. Czy może być pod inną nazwą?Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu TapatalkaPo prawej też mam listę z literami z alfabetu też nie po polskuWysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
Snajper Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, k4m1l86 napisał: W zainstalowanych aplikacjach nie mam nic takiego jak klawiatura. Czy może być pod inną nazwą? Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Po prawej też mam listę z literami z alfabetu też nie po polsku Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Na Początku podaj wersję miui (ustawienia-informacjie o telefonie) W zainstalowanych poszukaj Gboard (dawniej Klawiatura Google) potem zmień w ustawieniach język klawiatury i ogólnie popatrz na region.itd Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez mrosi Po kiego grzyba przewalasz zrzuty z cytowanego posta...?
k4m1l86 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Mini globalWysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
skay77 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Gboard ta sie klawa nazywa ,pobierz romtobox lite ze sklepu ,oczywyscie musisz mic roota i poziomu jego wyczysc dane ,sorka bo tez jestem na custom romie dlatego sciezka moze byc inna https://framapic.org/u799SBmFpJIu/LJtkfwaFNDJaWysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
dd4422 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Na poczatek zmień rom.Masz dosyc stary.
k4m1l86 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Na poczatek zmień rom.Masz dosyc stary.Gdybym wiedział jak to ok. Może jakaś mała podpowiedź zalym instruktarzem Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu TapatalkaGboard ta sie klawa nazywa ,pobierz romtobox lite ze sklepu ,oczywyscie musisz mic roota i poziomu jego wyczysc dane ,sorka bo tez jestem na custom romie dlatego sciezka moze byc inna https://framapic.org/u799SBmFpJIu/LJtkfwaFNDJaWysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu TapatalkaNie mam rootaWysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
Snajper Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 @k4m1l86 Masz taką aplikację aktualizacja(w menu) tam powinno ci wyszukać aktualizacje systemu. Po aktualizacji jak się nieda tego języka zmieńć to przywrócić ustawienia fabryczne(wszystko się wykasuje więc kopie sobie zrób ale nie ustawień bo problem może wrócić) Gdyby nie wyszukało aktualizacji to masz jeszcze wybór ręcznie wrzucić paczkę zip softa(en.miui) lub odrazu mifleshem(jeśli w telefonie jest procesor snapdragon)na komputerze wgrać telefon będzie jak z fabryki. @mrosi 15 godzin temu, Snajper napisał: Po kiego grzyba przewalasz zrzuty z cytowanego posta...? Moja przeglądarka jest uparta nie pozwala usuwać zrzutu oczywiście się poprawię. Przepraszam za kłopot. 1
k4m1l86 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Procesor nie jest na snapdragonie a system jest niby najnowszyWysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
Snajper Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 20 godzin temu, k4m1l86 napisał: Procesor nie jest na snapdragonie a system jest niby najnowszy Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Ogólnie już się gubię w nazwach mediatek to redmi Note 4(tak powinno być a jak jest to nie wiem) Za To link Jeśli chodzi o wgrywanie oprogramowania na mediateka na komputerze tu masz temat A ja ci radzę przywrócić ustawienia fabryczne i wybrać na początku konfiguracji język polski i region polski powinno ci pomóc
k4m1l86 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Przywrócenie systemu pomogło. Dzięki za pomocWysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
Roman_M Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 [/url] Ogólnie już się gubię w nazwach mediatek to redmi Note 4(tak powinno być a jak jest to nie wiem) Za To link Jeśli chodzi o wgrywanie oprogramowania na mediateka na komputerze tu masz temat A ja ci radzę przywrócić ustawienia fabryczne i wybrać na początku konfiguracji język polski i region polski powinno ci pomóc No niekoniecznie . Mam obydwa. Na snapie nazwa Redmi Note 4. Na helio nazwa Redmi Note 4X. Obydwa 4/64. Z wyglądu jedyna różnica pomiędzy nimi to snap ma koło usb po pięć otworów, a helio dwa razy po sześć. Innych różnic nie ma.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi