osekltd Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 (edited) mam problem z przeglądarką systemową na 4.6.13. Ciągle się wiesza - komunikat: strona nie odpowiada, czy chcesz zamknąć? Nie pomaga czyszczenie/wipe, nawet robiłem wipe ALL data z recovery i nadal to samo. Jakieś pomysły? Ktoś też tak ma? PS Od wersji 4.5.30 tak mam. Edited June 23, 2014 by osekltd
J_D Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 zauważyłem że to się zdarza częściej na niektórych stronach np na purepc.pl . Może nie radzi sobie z jakimiś skryptami, flashopodobnymi bajerami ? na purepc (bronią się przed andkiem?) najczęściej to występuje gdy pojawia się to ostrzeżenie o ciasteczkach. Poza tym im więcej otwartych okienek to tym gorzej z działaniem tej przeglądarki. Pół biedy jak się zamknie i po ponownym otworzeniu nie traci otwartych okienek, gorzej jak po restarcie przeglądarki zakładki giną i trzeba grzebać w historii. Pytanie poza tematem : można jakoś ustawić żeby przeglądarka nie odświeżała za każdym razem kart przy ich przeglądaniu? Wolałbym żeby otwierała wersję z cache a nie za każdym razem łączyła się z www bo przy aero2 obecnie to bywa wkurzające.
Recommended Posts