piotrino Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Witam Telefon mam od trzech tygodni i mam problem który zaczął się parę godzin temu jak ktoś do mnie dzwoni czy ja dzwonię do kogoś i rozmawiam to jest OK Po zakończeniu rozmowy telefon zawiesza się nie mogę ani wyłączyć rozmowy ani wejść w menu główne tylko całkowicie wyłączenie telefonów pomaga dzieje się tak tylko w trakcie i po zakończeniu rozmowy czy ktoś już się spotkał z takim problemem? Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
piotrino Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Jakoś udało mi się problem rozwiązać jeśli chodzi o zawieszanie tel podczas dzwonienia, czy po zakonczeniu dzwonienia. Odinstalowałem aplikację "mab" i jest ok, ale jak zauważyłem po jakimś czasie znowu samoczynnie sie zainstalowała!!! Co to jest za aplikacja...? Druga sprawa to zauważyłem teraz że telefon samoczynnie (czy leży czy go używam )się zawiesza... Robi się czarny ekran, i żadne przyciski itp nie działają.... Dopiero jak wcisnę na długi czas power to telefon się restartuje... Nie wiem co sądzić o tym.... Nic nie wgrywałem, nic nie aktualizowałem..... Może reset fabryczny zrobić, ale czy to pomoże....Spotkał się ktoś już z tym problemem?
kamillm Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 @piotrino daj screen z wersja softu? Gdzie kupowales telefon?
piotrino Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2017 [mention=38097]piotrino[/mention] daj screen z wersja softu? Gdzie kupowales telefon?Na razie przywróciłem system do fabrycznych ustawień Jak na razie to pomogło i telefon chodzi bez zawieszeń mam nie odblokowany bootloader z tego względu że tam gdzie kupiłem telefon to znaczy w Neonet mogą nie uznać gwarancji reklamacyjnej z powodu odblokowanego bootloadera na razie więc go nie odblokowuję. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
kamillm Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 43 minuty temu, piotrino napisał: z powodu odblokowanego bootloadera Zawsze mozna zablokowac bootlader
piotrino Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Przed chwilą, kamillm napisał: Zawsze mozna zablokowac bootlader Przed chwilą, kamillm napisał: Zawsze mozna zablokowac bootlader Tak wiem o tym..... , na razie tel chodzi bez zawieszek dwa dni, często go używam... Tylko ta aplikacja "mab" mnie denerwuje, co ją odinstaluję, to po pewnym czasie wraca z powrotem.... Dnia 16.08.2017 o 10:54, kamillm napisał: @piotrino daj screen z wersja softu? Gdzie kupowales telefon?
Rekomendowane odpowiedzi