glaedrem Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Hejo! Chcielibyśmy, aby forum było znacznie bardziej pomocne dla osób, które dopiero rozpoczynają swoją przygodę z MIUI i Xiaomi. Jeśli więc ktokolwiek z Was napisze ciekawy i przydatny poradnik (dotyczący, któregokolwiek z naszych działów) otrzyma od nas zestaw wlepek MIUIPolska (z naszym logo i z MITU). Jeśli poradnik będzie czytelny, funkcjonalny i poprawnie napisany - wystarczy podesłać mi linka na PW. Z czasem na pewno będą powstawały osobne działy, a wątki z poradnikami będą stosownie podpinane. Gdybyście mieli jakiekolwiek pomysły i sugestie - jak zawsze, chętnie je wysłu... wyczytamy. Dotyczy nowych poradników, powstałych od chwili publikacji tej wiadomości.
Aquila Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 A filmiki mogą być? Tylko ja mam tutaj THL W200?
glaedrem Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2014 Oczywiście - jeśli filmik będzie autorskim poradnikiem. Należy go wtedy zamieścić w osobnym wątku.
Rekomendowane odpowiedzi