Excellent Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Cześć, mam małe pytanie a w zasadzie problem od jakiegoś czasu mam problem z ikona aktualizacji instant apps która nie chce zniknąć z belki powiadomień. Nie reaguje zatrzymywanie aplikacji, ponowne pobranie, oraz ustawienie tego żeby nie pokazywały się żadne powiadomienia. Ktoś ma może jakieś rady jak sobie z tym poradzić?
kamillm Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 @Excellent to moze wlacz WiFi niech Ci raz pobierze i zniknie Ci komunikat skoro nic innego nie pomaga
Doctore Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Też mam ten problem... Ktoś ma jakiś sensowny pomysł jak temu zaradzić?Próbowałem usuwania konta Google, czyszczenia danych i odinstalowywania aktualizacji aplikacji googlowskich, zmiany preferencji pobierania aktualizacji w Sklepie Play dopuszczających również dane komórkowe. Wszystko na nic.Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Excellent Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2017 @kamillm włączenie wi fi nic nie zmienia, póki co przywróciłem telefon do ustawień fabrycznych zaktualizowałem instant apps i je wyłączyłem zobaczymy co będzie dalej. Zresztą raz na jakiś czas pojawia się problem ze sklepem play i informacja "oczekiwanie na wi fi" i strzelam że to może być problem w momencie kiedy chciał się zaktualizować
Excellent Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2017 @Doctore trochę to trwało ale rozwiązanie jest prostsze niż się wydaje, jeśli dalej masz problem z instant apps to po prostu pobierz najnowsza wersje z apkmirror i zainstaluj ręcznie, powiadomienie znika
Doctore Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 U mnie nie pomogło. Miałem najnowszą wersję Google Play services for Instant Apps, pobrałem z najnowszą wersję Sklepu Google Play, wyczyściłem po raz kolejny dane i usunąłem oraz zalogowałem się ponownie na konto Google.Może mająca wyjść za 3 dni aktualizacja do MIUI 9 coś zmieni?Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
JDmarketing Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 podzielę się innym problemem i rozwiązaniem. Odinstalowałem aktualizacje z apek googla by zyskać miejsce na aktualizację. Potem Instant Apps zgłaszało się w Sklepie Google Play do aktualizacji i po kliknięciu stwierdzało, że nie można zaktualizować. Znalazłem Google Apps w Sklepie Google i zainstalowałem. Potem aktualizacja z listy w telefonie ruszyła.
Rekomendowane odpowiedzi