serbio Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Jak w temacie czy może drodzy koledzy wiecie jak się pozbyć takiej wiadomości .Cały czas wyskakuje po skasowanie. Zdjęcie może bardziej zobrazuje co to jest i gdzie trzeba to odznaczyć żeby więcej się nie pojawiało. Pozdrawiam
michal.smoderek Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Przytrzymaj chwilę na tym pasku co wyskakuje i potem odznacz powiadomienia. I po problemie. Już nie będzie wyskakiwaćWysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
serbio Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) To by było za proste ,robiłem tak i dalej wyskakuje . Tylko że ja nie wiem nawet co to jest ? po przytrzymaniu palcem w ustawieniach odznaczylem i nadal to samo za chwilę się pojawia w/w informacja. Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez serbio
krystians100222 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Cześć, też to miałem ale po jakimś czasie mi to zniknęło. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
serbio Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Chciałbym zobrazować powyższy temat . A więc na poprzednim zdjęciu na pasku zadań wyskakuje "Razem 2 ,oczekiwanie na sieć " Telefon kupiony z polskiej dystrybucji wersja global. Po naciśnięciu na to pojawia się taka informacja Po naciśnięciu "Start All" dostajemy to Po naciśnięciu na "Settings" I dalej "Content Settings" mam takie coś Gdy się odchaczy te dwie pozycję to nadal wyskakuje jak w temacie . Czy ktoś rozumię o co chodzi w tym ? Pozdrawiam.
kameel Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Ja mam to samo niestety, w odebranym od kuriera jakiś tydzień temu, modelu RN4X. I też nie mam pojęcia co z tym robić... Komunikat nie reaguje nawet na odnalezienie sieci wi-fi..
kameel Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Dzięki wielkie kolego!:) już myślałem, że z tym zostanę.. zrobiłem tak jak na filmiku i potem jeszcze kolejnym, bo wyskoczyło female for English. Wpisałem w ytb i tam kolejny filmik z łamanym choć zbawiennym angielskim (jest też podobny w jakimś hindi)... I nareszcie cieszę się brakiem powiadomień o sieciach
prophet Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Witam, mam podobny problem. Jak to wyłączyć? Podobno był tu filmik, niestety go nie ma, na YT nie mogę nic znaleźć. Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi