Nowicjusz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Pomocy. Do tej pory telefon normalnie się ładował. Chwile temu do wejścia dla ładowarki podłączyłem wiatraczek USB gdy go wyjąłem i podłączyłem do telefonu ładowarkę telefon się nie ładuje. Jak to naprawić? Dodam że inne urządzenia ładowarka ładuje.
skay77 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Port USB może poszedł ,albo masz jakieś brudy tylko tam Sprawdź ,jak nic nie to działanie to pisz do Acid(mi center)Wysłane z mojego MI 5s Plus mokeedev
Nowicjusz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2017 (edytowane) Telefon mam od 4 dni więc raczej żadnych brudów nie ma :/ port USB raczej też działa bo przy podłączeniu wiatraczka działa. Temat do zamknięcia,restart telefonu wystarczył. Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez Nowicjusz
bingoo60 Opublikowano 11 Września 2017 Opublikowano 11 Września 2017 Pomocy ! Telefon z sieci poprzez port USB ładuje normalnie, problem jest z ładowarką samochodową : nie ładuje go żadna ładowarka samochodowa , inne urządzenia są przez te ładowarki samochodowe ładowane .Próbowałem wszystkiego ,po prostu nie można go naładować w samochodzie .Niedawno tego problemu nie było ,ładowałem bez problemu.
Rekomendowane odpowiedzi