Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, posiadam redmi 4a kupione w sferisie, wersja 32 gb. Wersja MIUI Global 8.5 stabilna 8.5.1.0(MCCMIED), sprawdzałem 2 karty play i kartę virgin mobile. Gdy na ekranie mam przy transmisji E H+ i LTE internet działa, natomiast jak 3g i H nie działa. Gdy jest 3g strzałki wogóle się nie pojawiają, a gdy jest H są strzałki, ale internet działa tylko gdy przełączy się do H+. Poza tym potrafi telefon zgubić zasięg w momencie włączenia transmisji danych. Np mam pełny zasięg, wyłączam wifi i zasięg karty z transmisją spada do zera, i wyświetla się tylko alarmowe. Próbowałem ręcznie wpisywać APNy, nie pomaga. W informacja o telefonie 1 mam preferowany typ sieci TD-SCDMA, GSM/WCDMA, and LTE. Nie ma do wyboru trybu GSM/WCDMA, LTE

problem podobny do opisanego tutaj, ale rozwiązania tu nie podano http://en.miui.com/thread-602309-1-1.html

Screenshot_2017-08-07-08-02-45-715_com.android.settings.png

Edytowane przez puc15
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam! Problem występuje na Virgin Mobile mam na 2 kartach to samo, próbowałem Orange to wszystko działa nawet LTE na Virgin internet działa ale bardzo wolno bez względu na wybór sieci czy zmianę ustawień. Tak że problem raczej u operatora.

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...