Daviteusz Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) O romie: Flyme 6 jest nakładką od MEIZU. Tłumaczenie jest na poziomie ROMu MIUI Global - może nawet gorsze, ale jeśli to wam nie przeszkadza to możecie wypróbować. Przed instalacją ROMU polecam zrobić pełną kopię zapasową w Red Wolf Recovery. Do powrotu na MIUI wystarczy wtedy tylko przywrócić backup i nie powinno być problemów. Projekt systemu jest bardziej odrębny, fascynujący i skupiony na zawartości. Flyme 6 zapewnia przyjemne przeglądanie z delikatną i zwinną animacją. Nowy inteligentny myślący silnik "One Mind" automatycznie przyciąga użytkownika i dostarcza rozwiązań opartych na różnych rozwiązaniach, mających na celu stworzenie inteligentnego telefonu komórkowego z lekkim i gładką nakładką. Więcej o Flyme 6 Instrukcja instalacji: Wykonaj kopię zapasową pamięci wewnętrznej. Po instalacji ROMu musiałem formatować partycję /data ponieważ system się nie chciał uruchomić. Odblokuj BOOTLOADER i zainstaluj najnowszą wersję TWRP Uruchom TWRP i wykonaj Factory Reset (Wipe Data, Cache, i Dalvik) Zainstaluj paczkę Flyme 6 (Opcjonalnie): Zainstaluj inne paczki. Po zakończeniu instalacji, uruchom system. Pierwsze uruchomienie potrzebuje 15-20 minut. Pobierz GMS Installer z App Store aby uzyskać dostęp do usług Google, Sklepu Play itp. Download: flyme.cn - firmwarelist-51 Podziękowania: Flyme Open Source Project haohao3344 Inne linki: Źródło Kernela Google Apps dla Flyme Flyme - Oficjalna grupa Telegram (Jeśli jesteś developerem i chcesz nam pomóc, skontaktuj się z nami @FlymeDev_finder w grupie Telegram) Źródło ROMu Edytowane 25 Lutego 2018 przez Daviteusz
bluepinkpanther Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 Zainstalowałem, nie wykrywa kart sim w sytuacji gdy włożone są obie. Dla mnie dyskwalifikuje go z użytku.
Daviteusz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2017 W ustawieniach nie widział karty sd, w wbudowanym menedżerze plików też. Solid Explorer widział ją normalnie. Jak na razie to jest beta, ciekawe jak będzie ze stabilnymi wersjami.
Horpah Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 używam flyme 6 beta na RN2 to najlepszy soft na ten model jeśli chodzi o baterię i płynność działania. Na RN3Pro jeszcze nie sprawdzałem widać są jeszcze poważne problemy trzeba poczekać na dopracowanie tej bety. Zainstaluję na pewno .... później.
Daviteusz Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) Flyme już siedzi na 7.1.2. Kto chętny, może sprawdzić. Odnośnik do pobrania w pierwszym poście Edytowane 25 Lutego 2018 przez Daviteusz
mariusz.ur Opublikowano 25 Lutego 2018 Opublikowano 25 Lutego 2018 Co z google play ? Mam problem z tym na innym telefonie
Daviteusz Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Opublikowano 25 Lutego 2018 [mention]mariusz.ur[/mention] Za chwilę wyślę screena. edit Instalujesz ta apke i po sprawie:http://app.meizu.com/apps/public/detail?package_name=com.howie.gserverinstall · Nadano z Tapatalk 7 1
mariusz.ur Opublikowano 25 Lutego 2018 Opublikowano 25 Lutego 2018 Dzięki @Daviteusz moj tel to zuk z 2 pro i jest oficjalnewydanie flyme 6 na7.1.2 ale nie dałem rady z googke play . Napewno spróbuję ponownie z tą aplikacją .
Rekomendowane odpowiedzi