Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

postępowałem zgodnie z instrukcjami ze strony przy instalacji TWRP, a wcześniej odblokowałem bootloadera. Po wgraniu ROMU MIUI Polska nanowszego, zgodnie z instrukcją wyczyściłem cache. Pojawiła się opcja instalacji TWRP w formie aplikacji i tu kliknąłem, żeby nie instalowało. Telefon się zresetował i teraz już od 20 minut świeci się logo MI, na dole napis unlocked i nic się nie dzieje.

Czy uszkodziłem telefon i jestem w d...?

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Coś ty za TWRP ściągnął jak ci chce aplikacje instalować xDD Ściągnij inne i jeszcze raz wgraj twrp i system. A unlocked jest od 7.0 androida, bo jest nowy bootloader, ja tak mam w mi5, a w 6.0 tak nie miałem, jak wgrywalem custom rom, musiałem najpierw wgrać nowy bootloader.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Albo jak mi5 to jest poradnik jak przez miflash wgrać miuipolska i twrp, najbezpieczniej chyba, ale najpierw musisz wgrać china.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wszedłem w TWRP, zainstalowałem jeszcze raz MIUI Polska i znowu mam logo MI i nic się nie dzieje. Jak długo należy czekać na uruchomienie pierwszy raz systemu?

Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

Podobnych tematów jest setka jak nie tysiące....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...