Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Od środy mam rn4 3/32 MTK.

Ogólnie nie gram w gry na tel. A jak gram to w jakies proste, zręcznościowe.

Dziś nie miałem co robić i pobrałem grę "Projekt Drift" Pierwszą misie zrobiłem bez problemu ale chwilę po rozpoczęciu mapy drugiej gra zaczęła klatkować dość mocno. Włączyłem więc tryb wydajny ale nie dało to kompletnie nic. Przypomniałem sobie, że na 2 recenzjach które oglądałem na Youtube dotyczące tego tel, testowana była gra asphalt 8. Po pobraniu i włączeniu.. Chwilami da się grać ale raczej przez większość czasu jest to poniżej 15 fps. Nie ważne czy to na trybie wydajnym czy nie. Po wyłączeniu tej gry pobrałem jeszcze antutu. Wynik 73 tys pkt. Wynik chyba ok. Z tymi klatkami ma tak być i telefon jest po prostu za słaby czy raczej coś jest nie tak ?

Prosiłbym moderatora o nie usuwanie tego wątku.. nigdzie w necie nie znalazłem takiego problemu..

Pozdrawiam i z góry dzięki.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

3ba wgrać przez twrp custom Kernel Radom albo guyver ,jak pamiętam na redmi note 3 pro miałem 86 tys i było podkręcone nawet do 2.2 więc nie powinno być problemu z grami,najlepiej szukać na xda

Wysłane z MI 5s Plus mokeedev

Opublikowano (edytowane)

Softa mam...no tego co był.. kupiłem go w polskiej dystrybucji więc chyba mam globala.

Mów do mnie po polsku.. a przynajmniej tak abym rozumiał..

@skay77 @tpawel

@edit

też np. snapchat działa jakby chciał a nie mógł.. wiem, że snap prawie zawsze się zacina ale.. mimo wszystko wydaje mi się, że trochę za bardzo.

Edytowane przez kivoPL
Opublikowano

I jeszcze takie pytanie.. przez ostatnie 3 dni jak patrzyłem na zużycie baterii to zazwyczaj najwięcej % miał ekran.. A dzisiaj wygląda to tak jak na zdjęciu. Co ciekawe przez te 4 godziny włączonego urządzenia ekran był włączony aż przez 2 godziny. Mimo to sygnał sieci bardziej brał baterie. 9c1e5fb493342b4d0a50a899ed01bed8.jpg577d4f9c95155940c852e66e90b40321.jpga2e2e13e55ee1237166f4b1ca39ebda9.jpg

• 1 miesiąc temu...