Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Podczas przywracania telefonu do ustawień fabrycznych nie zarchiwizowałem zdjęć ani filmów.

Nie mogę odzyskać wszystkiego za pomocą Disk digger gdyż nie mam roota i tylko cześciowo trochę zdjęć wróciło.

Jest jakiś sposób zeby coś jeszcze wskórać?

Opublikowano

Zrób to z poziomu PC, telefon podłącz jako pięć masową i jakimś programem do odzyskiwania przeskanuj. Google Ci pomoże znaleźć odpowiedni program. Pozdrawiam

Opublikowano
39 minut temu, wierch napisał:

Nie mogę odzyskać wszystkiego za pomocą Disk digger gdyż nie mam roota i tylko cześciowo trochę zdjęć wróciło.

Jest jakiś sposób zeby coś jeszcze wskórać?

Po pierwsze, poprzez przeglądarkę PC zaloguj się do chmury, na stronie https://i.mi.com/?_locale=en. Jest szansa, że jeśli byłeś zalogowany do konta, to dane się skopiowały. Przynajmniej fotki, lecz nie wiem czy również filmy.

Po drugie, jak napisał @slimdick, podłącz telefon do PC jako pamięć masową i przeskanuj telefon. Osobiście bardzo chwalę sobie program Recuva.

Opublikowano

Chmura była niestety pełna.

Podłączam telefon wybieram tryb przesyłania plików lecz windows widzi urządzenie czyli Redmi Note 3pro  a nie pamięć masową

po kliknięciu są dwa dyski jeden pisze pamięc wewnętrzna a drugi dziwny ciąg HM-qM-JM-uM-VM-L^K`M-btM-A 

Tylko jak je skanować skoro program nie widzi urządzenia 

Opublikowano
13 minut temu, wierch napisał:

Tylko jak je skanować skoro program nie widzi urządzenia 

Jeśli używasz Recuva, to wybierz do skanowania "Kartę pamięci" i wskaż telefon.

Opublikowano

Tak Recuva I jest opcja "NA mojej karcie pamięci lub ipod"

gdy dam dalej to jest tylko start ale to nic nie daje.

Wygląda na to ze problem to protokół MTP tylko jak go wyłączyć ?

Próbować odblokowac bootloader i robić roota? Czy to nie pogorszy sprawy

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...