Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przymierzam się do zakupu mi6 i zastanawiam się nad zakupem w ibuygou, bo słyszałem że mają opcje zabezpieczenia się przed vatem oraz kuriera + jak wykupie gwarancje to jest realizowana w Polsce. Ile to wyjdzie na IBG z kuponem jak jakiś jest i czy polecacie brać stamtąd?

I teraz zastanawiam się czy wziąć z IBG czy czekać do 1 września i brać z xkomu?

Opublikowano

Ubezpieczenie od VAT to 5% wartości. Dwa lata gwary w eu kosztuje 15$. Podlicz sobie i zobacz czy Ci się kalkuluje. Dla jednego 100 czy 200zl to dużo,a drugi to oleje

Opublikowano
3 minuty temu, WojnaRR napisał:

1800zl i mam telefon w 2-3 dni tera + opłata vatu jak będzie trzeba (ale to oddadzą) albo 2000 i mam 1 września mam rozumieć?

Cos w ten desen :)

Opublikowano

Albo szukasz jakiejś mega cebuli, na tomtop są nieraz kody na 370$, dolar mega słaby+ cashback i robi się bardzo ciekawie. Mają jakiś typ wysyłki z 99% bez vat, ale trzeba im napisac w wiadomości do zamówienia info że nie chcesz płacić ;)

Opublikowano

Gwarancja jest ralizowana w EU, niekoniecznie w Polsce :) Jeśli ACID nie będzie miał części u siebie, to realizowana jest w Hiszpanii.

Opublikowano (edytowane)

A duża jest szansa na płacenie vatu jak wybiorę ta opcje za 22$ Przed vatem Oraz dhl za 19$, bo prawie 500zl musiał bym dodatkowo szykować które jak wiadomo mi oddadzą ale muszę je posiadać :/

Edytowane przez WojnaRR
Opublikowano

Niby tam pakują w jakiś towar prezentowy, ale lepiej mieć od kogoś chociaż pożyczyć na ten VAT. Jeśli nie masz to bierz od Goldwaya i wtedy masz 100% bez VAT

Opublikowano
7 godzin temu, WojnaRR napisał:

A co sądzicie o tym sklepie http://allegro.pl/xiaomi-mi6-6-64gb-czarny-z-pl-snapdragon-24h-fv23-i6825119064.html?fromVariant=6881474943

Cena jak w xkomie od 1 września a tutaj za tą samą cenę mam już dostępne teraz.

Zwroc uwage na:
"
Na wszystkie produkty udzielana jest pisemna gwarancja 12 miesięcy realizowana w naszym serwisie w Polsce.
"
Nie jest to wersja Global czyli bez znaczka CE, choc pewnie dla Konsumenta nie ma to znaczenia ale z pkt widzenia prawnego nie powinno znalezc sie na rynku.

Poczekaj miesiac, wstrzymaj sie z zakupem do czasu oficjalnej premiery w Polsce a ogolnie radze przy New Phone's poczekac dobrych kilka miesiecy zanim wyjda wady wieku dzieciecego i producent wypusci rozne latki itd a Ty w miedzy czasie sobie wyrobisz opinie na temat tego modelu z recenzji i od innych uzytkownikow

Opublikowano
3 godziny temu, WojnaRR napisał:

Na prawdę tak duża różnica jest w tym czy wezmę z tego sklepu czy Xiaomi? ...

A co potrzebujesz wiecej bym napisal by ukazac roznice? Ukazalem je jasno i wyraznie a jak zechcesz tak zrobisz, nikt nie bedzie podejmowac za Ciebei decyzji bo plusy/minusy/neutrale opisalem a czy kupisz 50 zl drozej juz teraz czy poczekasz na 50 zl taniej i z porzadna gwarancja nie "gwarancja" to juz Twoj wybor :)

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...