wdsarty Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Witam, jestem nowym ewentualnym użytkownikiem. I bardzo mi się podoba to jednak mam wątpliwości co więcej nie znalazłem żadnego podpiętego watka... (ani nawet linków na moje pytania ale w jednym temacie). Bo widzicie, jak wygląda kwestia gwarancji ? ktoś miał już z tym styczność ? Jak wygląda procedura ? Jaka pewność że o mnie nikt nie "zapomni" ....skoro wysyłam do Chin i kupiłem w obcym kraju to co im tam szkodzi Jak wygląda kwestia zakupu? Płace i dostaje w ciągu powiedzmy 7 dni? Gdzie warto kupować ? myślałem o xiaoworld i PLN-ach zapłacić. Jeśli ktoś sie spotkał z takimi watkami to fajnie było by umieścić w jednym worku i podpiąć - tak mi sie wydaje Edytowane 16 Czerwca 2014 przez wdsarty
ddr Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Obczaj forum telchina, tam znajdziesz odpowiedzi na wszystkie twoje pytania. Co do xiaoworld nic dobrego nie słyszałem. Osobiście polecam opcję z wykorzystaniem walutomatu i konta w t-mobile. Tylko na przyjście kart można czekać do trzech tygodni. Wysłane z mojego HM 1SW
glaedrem Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Przejrzyj wątki w dolnych działach, związane z gwarancją, sklepami i wysyłką do PL. Temat zostaje przeniesiony do kosza.Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi