Zozolek4p Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 (edited) Witam,w pierwszej kolejności chciałbym się przywitać z wszystkimi forumowiczami z racji że jest to mój pierwszy post. A teraz chciałbym przejść to pytania właściwego: Mianowicie staję teraz przed wyborem pierwszego smartfona xiaomi do 900zł. Wybrałem już wstępnie dwa modele Mi5c i redmi 4x pro (4x z polskiej dystrybucji natomiast mi5c z chińskiej) lecz nie mogę się zdecydować. Krótko o moich wymaganiach: nie gram w gry,a smartfona używam jako "podręcznej stacji dowodzenia" social media,internet,bankowość mobilna oraz duużo zdjęć. Chcę aby smartfon płynnie śmigał po internecie,był poręczny w użytkowaniu (kompaktowe rozmiary szybki skaner lini papilarnych) oraz robił dobre zdjęcia (tu proszę o prywatne odczucia bo matryca matrycy nierówna. Więc zbierając ten bałagan w jedno proste pytanie: Który smartfon będzie lepiej się sprawował przry moim trybie użytkowania mi5c czy 4x? Przepraszam za przydługawe pytanie i przepraszam jeśli złamałem jakieś obyczaje forum bo piszę po raz pierwszy. Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuję! Zozolek Edited July 21, 2017 by Zozolek4p Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 Seria mi ma lepsze aparaty. Ja bym celował w mi5. O mi5c poczytaj zanim kupisz. Ewentualnie mi5x w tej cenie może cię zadowoli. Albo poczekaj trochę ceny spadną do mi5s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts