Pabi Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 Cześć, mam problem z Endomondo i GPSem. Konkretnie, nie łapie mi wogóle sygnału. Cały czas mam znaczek zakazu przy GPS. Mapy google i inne aplikacje działają normalnie. Oszczędzanie baterii całkowicie wyłączyłem. Czy miał ktoś podobnie?
Kolodziej.nak Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 Witam, mam ten sam problem. Bawię się z tym problemem przez 3 dni i nic. Żaden z wymienionych na wszelkich forach sposobów nie działa. Zauważyłem, że przy wyborze ograniczeń baterii dla aplikacji nie pokazuje mi tego drugiego menu które jest niżej i dotyczy lokalizacji. Ktoś pomoże?
Panchoss Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Cześć, miałem dokładnie ten sam problem - pomarańczowy znak "zakaz wjazdu" z dopiskiem GPS, z tym że mi generalnie nie działał GPS na ROM'ie Global 8.2.2 stable. Remedium na wszystkie problemy związane z GPS w moim Mi 5 okazał się ROM od MIUI Polska 7.7.20 V8 Obecnie wygląda to w ten sposób że po uruchomieniu Endomondo po kilku sekundach "zakazu wjazdu" GPS łapie zasięg i śmiga.
Rekomendowane odpowiedzi