thugzie Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 Czy ktoś wie gdzie mozna kupic takie etui jakie było w pudełku z telefonem?
KyluAce Opublikowano 28 Lipca 2017 Opublikowano 28 Lipca 2017 Każdy w recenzjach mówił że to etui takie spasowane natomiast boki wystarczy że przejedziesz palcem i odchodzą.
MaxPrime Opublikowano 28 Lipca 2017 Opublikowano 28 Lipca 2017 Bo to jest etui typu "Slim", aby jak najmniej pogrubiało telefon i żeby nie zabierało całej estetyki telefonu
rojeqq Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 jak ktoś ma na sprzedaż to chętnie kupie cena + koszt listu
kovalskyPL Opublikowano 20 Października 2017 Opublikowano 20 Października 2017 Ja używam tego etui i jestem zadowolony. Kupiłem biały tel i bez sensu jak bym założyl jakieś inne etui co zakryje pół tel:P Etui dobrze spasowane ale wiadomo jak w każdych typu silikon że będą boki odchodzić jak się przejedzie palcem. A kupić można na Olx
Kifasa Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Hej! Od zakupu telefonu (tydzień) korzystam z silikonowego (fabrycznego) etui, jednak mam duże obawy czy ochroni ono telefon przed uszkodzeniami w razie upadku. Doświadczenie pokazuje, że taka sytuacja to tylko kwestia czasu, dlatego chciałem spytać czy zdarzyło się Wam już upuścić Mi6 i jakie były konsekwencje?
MaxPrime Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Z góry Ci mogę zagwarantować, że etui które jest dołączane wraz z telefonem nie chroni ABSOLUTNIE przed upadkami. Jest to tylko i wyłącznie ochrona przed zarysowaniami. Zresztą tak jak wszystkie etui typu slim ... chronią tylko przed rysami. Oczywiście upadek telefonu to rzecz losowa bo może Ci upaść telefon bez żadnego etui i będzie wszystko ok nie licząc kilku rys. A może też być tak, że telefon spadnie Ci z 15 cm i na całym ekranie będziesz miał pajęczynkę 1
kovalskyPL Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 20 godzin temu, MaxPrime napisał: Z góry Ci mogę zagwarantować, że etui które jest dołączane wraz z telefonem nie chroni ABSOLUTNIE przed upadkami. Jest to tylko i wyłącznie ochrona przed zarysowaniami. Zresztą tak jak wszystkie etui typu slim ... chronią tylko przed rysami. Oczywiście upadek telefonu to rzecz losowa bo może Ci upaść telefon bez żadnego etui i będzie wszystko ok nie licząc kilku rys. A może też być tak, że telefon spadnie Ci z 15 cm i na całym ekranie będziesz miał pajęczynkę Dokładnie. To samo tyczy się szkieł hartowanych. Ja etui i szkła używam tylko z myślą aby tel się nie porysował. Miałem taką sytuację na Galaxy s4 gdzie było naklejone szkło hartowane które miało chronić przed stłuczeniem ekranu no i pewnego dnia tel spadł mi z ok 1.5m ekran poszedł się je... Nie działał wg (czarny ekran, pobity) a szkło hartowane bez żadnej ryski 2 1
tryhp3 Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 15 hours ago, kovalskyPL said: Miałem taką sytuację na Galaxy s4 gdzie było naklejone szkło hartowane które miało chronić przed stłuczeniem ekranu no i pewnego dnia tel spadł mi z ok 1.5m ekran poszedł się je... Nie działał wg (czarny ekran, pobity) a szkło hartowane bez żadnej ryski Jak tel. upadnie np. rogiem to szkło nic nie daje.
Knox-181 Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 Odświeżę temat, ktoś gdzieś znalazł to etui? Niby mam jedno ale jak to bywa z przeźroczystym etui pewnie żółknie za jakiś czas.
Knox-181 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Jeśli ktoś jeszcze szuka tego etui to na Ali pojawiło się w dwóch wariantach, transparent i przyciemniane. Cena 6.66$. Nie mam linku bo nie mogę znaleźć na telefonie
Nezumi Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi