Xapixowy Opublikowano 15 Lipca 2017 Opublikowano 15 Lipca 2017 Witam, mam otóż takie pytanie, gdyż ostatnio (tydzień temu) pozbyłem się śmieciowego shackowane bootloadera zostawionego po technosie (nie polecam opcji odblokowania za 50zł) i wgrałem najnowszą wersję MIUIPolska. Czy aktualizacje do systemu będą mi się pojawiać w aplikacji "Aktualizacje" czy będę musiał je instalować przez TWRP usuwając z telefonu poprzedni system?
tpawel Opublikowano 16 Lipca 2017 Opublikowano 16 Lipca 2017 Najlepiej aktualizacje wrzucać przez TWRP, ale nic nie trzeba kasować. Wybierasz instal, wskazujesz ściągnięty wcześniej rom, potem wipe (cache,dalvik) i już.
dadi11 Opublikowano 16 Lipca 2017 Opublikowano 16 Lipca 2017 Nie będą się pojawiać w aplikacji aktualizacje, ale nie trzeba usuwać systemu przy instalowaniu ich przez twrpWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Xapixowy Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Opublikowano 16 Lipca 2017 Dzięki, nie wiedziałem, że tak przez TWRP można.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 16 Lipca 2017 Opublikowano 16 Lipca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi