hackmaniak Opublikowano 13 Lipca 2017 Opublikowano 13 Lipca 2017 Telefon kupiony w sklepie GearBest.com, praktycznie nowy tj. trochę się pobawiłem w domu, ale nie zdejmowałem folii z wyświetlacza i z tyłu, karty SIM też nie wkładałem, spokojnie można potraktować jako nowy, bo Chińczycy i tak testują przed wysyłką. Sprzedaje ze względu na znany problem z GPSem i zaspokojenie ciekawości MIUI i produktami Xiaomi. Dokładam fabrycznie zapakowane szkło 3mk, bo etui i ładowarka idą z Aliexpress, więc trochę to potrwa. Dlaczego warto? * sprzęt w Polsce i nie trzeba czekać na wysyłkę z Chin, * VAT opłacony zgodnie z rzeczywistą wartością co ma znaczenie przy ewentualnej wysyłce na gwarancję, * odblokowany bootloader, więc można się bawić od razu Najchętniej sprzedam osobie, która może odebrać osobiście w Warszawie - okolice Dw. Zachodniego, meczetu i BlueCity.
mrosi Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi