Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Bedąc dziś na siłowni dostało mi się kilkanascie kropel wody pod telefon, konkretnie baterię i być moze płytę głowna. Teelfon samoistnie się restartował. Do trybu fastboot dało się wejść. Obecnie telefon jest wylaczony ale da sie go wlaczyc. Czy da się to naprawić w serwisie, jaka jest na to szansa. Czy moze wystarczy poczekac kilka dni i telefon wróci do normy. Baterii nie da sie  wyciagnac.
Liczę na szybką odpowiedz, bo sytuacja jest co najmniej stresująca. :(

Opublikowano

W momencie jak miucenter odpisze, od razu wysylam. Obecnie leży w ryzu, rozkręcony tak jak tylko mogłem z pewnością, że niczego nie uszkodzę.

Opublikowano

No nic innego obecnie nie jestem w stanie zrobić. :/ A w mojej okolicy nie chcą się podejmować serwisów w wannach ultradźwiękowych

.

Opublikowano

Wiem, że przy zalaniu czas jest bardzo ważny, ale czy jeśli nie było tego duzo to da radę, żeby przetrwał dwa dni do czasu dotarcia do Wrocławia?

Opublikowano

@Rabciks pierwsze to trzeba jak najszybciej wyjąć baterię, żadne wyłączanie nic nie pomoże bo na płycie i tak jest jest napięcie. A potem to już kwestia dobrej naprawy i będzie jak nowy ;) 

Opublikowano (edytowane)

Tylko jak w Mi5 wyjac baterie? :)

EDIT: Trochę zielony jestem w tematach rozkręcania telefonów, dlatego sie boje bardziej grzebać :/

Edytowane przez Rabciks
Opublikowano (edytowane)

@Rabciks

Spoiler

z tym że ja nie polecam zdejmowania klapki baterii jak na filmie, wystarczy przyssawka i klapka baterii zdjęta. 

Spoiler

Edytowane przez majdan12
  • Like 1
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...