osxman Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Witam, Jestem trochę zielony w tej sprawe ale chciałbym przejść na Global Dev. Nie mam odblokowanego bootloadera ale próbowałem zainstalować aktualizację przez system - niestety za każdym razem mam błąd: Nie można zweryfikować aktualizacji you are allow to flash the newest develop version published by miui forum from stable version only Czy jedynym wyjście jest odblokowanie bootloadera? Telefon z polskiej dystrybucji.
GoldSnickers Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Wyjściem jest poczytanie forum. Niektórzy mają problemu wprawdzie ale w 90 % przypadków wystarczy aktualizacja do global dev na Androidzie 6.0. są linki na forum tutaj. Potem bez problemu wrzucasz najnowszą wersję.Wytapatalkowane z Szajomi Nołta 4 Glołbal
osxman Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Opublikowano 8 Lipca 2017 Faktycznie, nie doczytałem. Wrzuciłem ostatnią wersję na Androidzie 6 a potem zrobiłem aktualizację do obecnej wersji dev. Wszystko działa ja trzeba
mrosi Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi