negatywny Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Witam, posiadam model mi4c z softem miuipolska 7.6.8. Problem pojawił się kilka dni temu. Wcześniej na tym sofcie było wszystko ok. Do rzeczy - po wysłaniu wiadomości aplikacja Gmail przenosi wątek do skrzynki nadawczej. Obok tematu widnieje dopisek "w kolejce". I taki stan może być w nieskończoność. Tak samo przy próbie zapisania wersji roboczej - w aplikacji widnieje wersja robocza, natomiast po zalogowaniu się do Gmaila na komputerze - nie widać zapisanej wersji roboczej. Dodam, że maile do mnie na telefon przychodzą prawidłowo. Zrobiłem wipe i dalej jest to samo. Edytowane 5 Lipca 2017 przez negatywny
SLiM Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 @negatywny nie widziałem jeszcze takiego przypadku. Sprawdź jakie ma przyznane uprawnienia gmail, może któreś trzeba włączyć.
negatywny Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Opublikowano 5 Lipca 2017 @slimdick gmail ma wszelkie możliwe uprawnienia.Dodana jest do listy aplikacji chronionych przed blokowaniem aktywności w tle. Synchronizacje powłączane, także w ustawieniach gmaila. Może była aktualizacja aplikacji gmaila i po tym się to tak spierniczyło?
SLiM Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 całkiem możliwe że nie tylko jedna aktualizacja , może warto żebyś zrobił aktualizacje miui
Rekomendowane odpowiedzi