Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Próbowałam sprawdzić autentyczność redmi 4x, ale nie mam zdrapki (prawdopodobnie została wyrzucona z folią.... ) na stronie miumi verify wpisałam IMEI i S/N i nic mi nie wypisało, puste pola... 20 znakowego security code nie mam, bo nie mam zdrapki.... AnTuTu Officer pokazuje mi że xiaomi redmi 4x unknown dobrą datę inną godzinę :P ale to może być spowodowane, tym że to nowe urządzenie... io ;/. Jakieś pomysły jak można inaczej sprawdzić autentyczność? Na telefon mam paragon i był kupowany w polskim sklepie, ale przez serwis aukcyjny, teoretycznie nie ma się o co martwić chyba, ale jednak wolałabym mieć pewność, że sprzęt jest oryginalny szczególnie, że mało nie kosztował.

Opublikowano
23 minuty temu, UserkaBe napisał:

Jakieś pomysły jak można inaczej sprawdzić autentyczność?

IMEI i S/N z pudełka i witryna www.mi.com/verify/ jedyna droga do sprawdzenia autentycznosci urzadzenia

Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

Jesteś użytkowniczką Forum zaledwie od dwóch godzin, a już założyłaś dwa wątki, w dodatku o tematyce omawianej na Forum. Proponuję zacząć korzystać z wyszukiwarki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...