Jump to content
  • 0

2 mi/redmi 1200-1400 zl

MaciekJS

Question

Witam wszystkich:-D

Ja i moje Różowe:x zamierzamy wymienić telefony. Jako że z już miałem romans z miui kilka lat temu na Motorolli Milestone padło na markę Xiaomi. 

Ilość telefonów: 2

Budżet max: 1400

Wymagania Różowego: max 5" ; dobry aparat tylni; przedni aparat;min 16 GB pamięci; ładny:?

Moje wymagania: 5+" ; Dobry GPS; czytnik linii papilarnych(opcjonalnie), płynność działania.

Główne wykorzystanie: Navi, FB, YT,internet,muzyka, kilka fotek, wsparcie mi band(opcjonalnie)

Fajnie by było gdyby telefony miały jeszcze długie wsparcie soft od Xiaomi, aktualizacja do Nas itd...

I teraz pytanie czy trafiają się specjalne oferty na gearbest, geekbuying itd...? Tam. 2 telefony, różne modele w jednej cenie? Ale gdyby było coś w Polskiej dystrybucji wartego uwagi też nie pogardzę.

A i fajnie by było gdyby oba aparaty miały dostępne romy na Miui Polska.

To tyle:-D

Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam.

12 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Za 1400 z PL dystrybucji to sobie możesz kupić 2x redmi 4a :D
Co do różowego to niestety w 5 calach nie kupi nic z bardzo dobrym aparatem.
Mój typ ( w oparciu o dostępny budżet) to redmi 4x 3/32 i redmi note 4x 3/32.
Oba są dostępne w wersji global. U Goldwaya pierwszy kupi ok 130$, drugi ok 160$. Do tego wysyłka bez dodatkowych opłat celnych po 20$ do każdego. Wyjdzie 1250zl.

• 0

Juz lepiej dwa pojedyncze zakupy:

1.Xaomi Redmi 4 -652zl snapdragon 625 3GB ram 32 GB wbudowane

Ewentualnie vat ok. 160zl w najgorszym wypadku zaplacisz razem 810zl i do tego

2.Xiaomi Tedmi 4X - 517zł +vat ok. 130 czyli mniej wiecej 650zl

Oczywiscie ceny w chinach.

Napisz wiecej na pw.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

• 0
5 godzin temu, MaciekJS napisał:

Jak by było coś w Polskiej dystrybucji wartego uwagi też nie pogardzę.

Hej. Jesli nie jest konieczny rozowy kolor to mam od abc lub action czyli z dystr PL redmi 4x(3/32)oraz note 4(3/32), wersji black, do tego moglbym dorzucic jakis nillkin case w czerwonym kolorze :)

Jak cos pw pisz smialo :)

• 0

Różowy kolor nie wymagany. Jeśli się nie mylę to oba telefony wyszły w 4 kwartale 2016 (piszę z pamięci). Combo 4x i note 4 mi odpowiada. Czy szukać jakiś konkretnych wersji? Typ romu, oznaczenie literowe danej partii itd? W kwestii zmiany oprogramowania jestem średnio zaawansowany więc z częścią możliwych problemów powinienem sobie poradzić.

Dzięki za zainteresowanie tematem. 

Pozdrawiam

P.S. Różowa połówka już się nakręca

• 0
9 godzin temu, MaciekJS napisał:

[...]

P.S. Różowa połówka już się nakręca

Tylko miej na uwadze, ze zdjecia to nie jest mocna strona tego modelu, opisales jako jedno z wymagan "dobry aparat tylni" i ten wymog nie bedzie spelniony.

• 0
Przed chwilą, IT4Geeks.Polska napisał:

Sklepow z importem jak grzybow po deszczu :D i oczywiscie kolejny importer bez oznakowania CE :D

Hej mógłbyś rozszerzyć temat? 

W regulaminie sklepu jest zapis: 

Cytat

IX. GWARANCJA

1. Wszystkie Produkty oferowane w Sklepie Internetowym posiadają gwarancję producenta, obowiązującą na terenie Rzeczypospolitej Polskiej. 

Ale niepokojące jest to:

Cytat

X. TRYB POSTĘPOWNIA REKLAMACYJNEGO

1. Reklamacje z tytułu rękojmi:
1.1. Podstawa i zakres odpowiedzialności Sprzedawcy wobec Klienta będącego Konsumentem, z tytułu rękojmi obejmującej wady fizyczne i prawne Produktu, są określone w ustawie Kodeks cywilny z dnia 23 kwietnia 1964 r. (Dz. U. nr 16, poz. 93 ze zm.)

Nie ma nic wspomnianego o reklamacjach z tytułu wad fabrycznych itd...

Nie znam się do końca ale jak jest ktoś mądry na forum to zawołajcie :-D

• 0
11 minut temu, MaciekJS napisał:

Certyfikat CE ktory obowiazuje kazdy podmiot wprowadzajacy do obrotu a co za tym idzie handlu:
telefon bez oznakowania ce

Cena ma odzwiercedlenie w zapisie gwarancyjnym jako Rękojmia a nie Gwarancja Serwisowa w okreslonym czasie ( np 14/21/30 czy dluzej dni ) w ktorym sie musi zmiescic Gwarant.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...