Główne wykorzystanie: Navi, FB, YT,internet,muzyka, kilka fotek, wsparcie mi band(opcjonalnie)
Fajnie by było gdyby telefony miały jeszcze długie wsparcie soft od Xiaomi, aktualizacja do Nas itd...
I teraz pytanie czy trafiają się specjalne oferty na gearbest, geekbuying itd...? Tam. 2 telefony, różne modele w jednej cenie? Ale gdyby było coś w Polskiej dystrybucji wartego uwagi też nie pogardzę.
A i fajnie by było gdyby oba aparaty miały dostępne romy na Miui Polska.
Question
MaciekJS
Witam wszystkich
Ja i moje Różowe
zamierzamy wymienić telefony. Jako że z już miałem romans z miui kilka lat temu na Motorolli Milestone padło na markę Xiaomi.
Ilość telefonów: 2
Budżet max: 1400
Wymagania Różowego: max 5" ; dobry aparat tylni; przedni aparat;min 16 GB pamięci; ładny
Moje wymagania: 5+" ; Dobry GPS; czytnik linii papilarnych(opcjonalnie), płynność działania.
Główne wykorzystanie: Navi, FB, YT,internet,muzyka, kilka fotek, wsparcie mi band(opcjonalnie)
Fajnie by było gdyby telefony miały jeszcze długie wsparcie soft od Xiaomi, aktualizacja do Nas itd...
I teraz pytanie czy trafiają się specjalne oferty na gearbest, geekbuying itd...? Tam. 2 telefony, różne modele w jednej cenie? Ale gdyby było coś w Polskiej dystrybucji wartego uwagi też nie pogardzę.
A i fajnie by było gdyby oba aparaty miały dostępne romy na Miui Polska.
To tyle
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam.
12 answers to this question
Recommended Posts