BuahahaXD Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Kiedy rozmawiam korzystając z apki MIUI telefon, ekran się wygasza. Jak to zmienić? W związku z tym zwykle mam problem z rozłączaniem się. Nigdy nie wiem jak przerwać połączenie, zawsze rozłącza się druga osoba
Stachura5 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ekran wygasza się poprzez czujnik zbliżeniowy gdy on wykryje coś przed sobą
arcadioush Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 A jak się ekran nie wygasi to uruchomisz sobie kalendarz, pogodę itp. co masz na pulpicie. I tak nie dobrze i tak nie dobrze Po odsunięciu telefonu od ucha po chwili ekran znów powinien się "zapalić".
lucas7911 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 No chyba w każdym smartfonie jest tak że podczas rozmowy ekran się wygasza, problemem może być brak załączenia się ekranu przy odstawieniu od ucha, jak jest u Ciebie BuahahaXD
BuahahaXD Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2014 Sam fakt wygaszania mnie tak nie irytuje. Problemem jest to, że nie umiem go manualnie obudzić. Jak wcisnę przycisk blokady, to mi zablokuje ekran, i będę musiał go odblokować. Problemem też jest przerywanie połączeń.
lucas7911 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Czyli nie załącza się po odstawieniu, jaki ROM masz zainstalowany i czy cały czas od początku tak miałeś
shelmahh Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Mam to samo. Generalnie czujnik zwariował i blokuje mi telefon raz po raz. Tele nie upadł. Po instalacji którejś wersji MIUI wszystko się wypierniczyło. Rozmowa, gaśnie ekran i nie włącza się po odstawieniu telefonu. Robię coś na tele, nagle gaśnie ekran, muszę odblokowywać. Factory Reset, wipe nie pomaga :\
lucas7911 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Nie masz czasem fabrycznej folii na ekranie z chińskimi znaczkami - było trochę takich przypadków
shelmahh Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 nie. mam HTC ONE X. Właśnie staram się to rozgryźć. Wygląda to tak: Wybieram numer i nawiązuję połączenie. w tym momencie ekran gaśnie. klikam przycisk POWER i ekran wraca. Przystawiam do ucha, nie gaśnie... W opcjach mam ustawione, żeby wyłączał ekran przy zbliżeniu do ucha. Nie lubię tej akcji wyłączyłem to i zobaczymy. na razie śmiga
Obcy Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 To pewnie jest folia na ekranie. Niektóre rodzaje folii dają taki efekt. 1
Rekomendowane odpowiedzi