pawel.sierzant.h Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 witam kiedyś używałem miuipolska na mi5 I przydatną opcja było flagowanie nieznanych numerów w moim przypadku przy którejś aktualizacji to minęło. teraz mam inny telefon na miui I nadal ta opcja jest na szaro jak to zmienić? Sent from my MI 6 using Tapatalk
0 pawel.sierzant.h Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Opublikowano 1 Lipca 2017 na liście kontaktów wyświetla się obok nieznajomego numeru notatka o nim. czyli oznaczasz jakiś numer jakimś opisem bez wpisywania go so swoich kontaktów jako nowy kontakt bo np wiesz ze zadzwoni raz jeszcze ale potem już nigdy więcej Sent from my MI 6 using Tapatalk
0 Morton Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 na liście kontaktów wyświetla się obok nieznajomego numeru notatka o nim. czyli oznaczasz jakiś numer jakimś opisem bez wpisywania go so swoich kontaktów jako nowy kontakt bo np wiesz ze zadzwoni raz jeszcze ale potem już nigdy więcej Sent from my MI 6 using TapatalkDzięki za info nie korzystałem nigdy z tego
0 gruby33 Opublikowano 6 Lipca 2017 Opublikowano 6 Lipca 2017 Mam w Mi5 najnowszy global stable z MIUI 8.2.2.0. W rejestrze połączeń jeśli mam nieodebranych numer i wchodzę w szczegóły tego numeru to mam 3 ikonki do wyboru: udostępnij, oflaguj, blokuj. Lecz nie mogę wybrać opcji oflaguj. Jest ona szara i nie aktywna. W jaki sposób można ją aktywować. 1
0 darer Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Mam w Mi5 najnowszy global stable z MIUI 8.2.2.0. W rejestrze połączeń jeśli mam nieodebranych numer i wchodzę w szczegóły tego numeru to mam 3 ikonki do wyboru: udostępnij, oflaguj, blokuj. Lecz nie mogę wybrać opcji oflaguj. Jest ona szara i nie aktywna. W jaki sposób można ją aktywować.UpWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Pytanie
pawel.sierzant.h
witam kiedyś używałem miuipolska na mi5 I przydatną opcja było flagowanie nieznanych numerów w moim przypadku przy którejś aktualizacji to minęło. teraz mam inny telefon na miui I nadal ta opcja jest na szaro jak to zmienić?
Sent from my MI 6 using Tapatalk
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi