Skocz do zawartości
  • 0

flagowanie obcego numeru w dialerze

Pytanie

Opublikowano

witam kiedyś używałem miuipolska na mi5 I przydatną opcja było flagowanie nieznanych numerów w moim przypadku przy którejś aktualizacji to minęło. teraz mam inny telefon na miui I nadal ta opcja jest na szaro jak to zmienić? 71209be6a627ac103b7e126080ef82f2.jpg

Sent from my MI 6 using Tapatalk

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

na liście kontaktów wyświetla się obok nieznajomego numeru notatka o nim. czyli oznaczasz jakiś numer jakimś opisem bez wpisywania go so swoich kontaktów jako nowy kontakt bo np wiesz ze zadzwoni raz jeszcze ale potem już nigdy więcej

• 0
Opublikowano
na liście kontaktów wyświetla się obok nieznajomego numeru notatka o nim. czyli oznaczasz jakiś numer jakimś opisem bez wpisywania go so swoich kontaktów jako nowy kontakt bo np wiesz ze zadzwoni raz jeszcze ale potem już nigdy więcej

Dzięki za info :) nie korzystałem nigdy z tego
  • 0
Opublikowano

Mam w Mi5 najnowszy global stable z MIUI 8.2.2.0.

W rejestrze połączeń jeśli mam nieodebranych numer i wchodzę w szczegóły tego numeru to mam 3 ikonki do wyboru: udostępnij, oflaguj, blokuj.

Lecz nie mogę wybrać opcji oflaguj. Jest ona szara i nie aktywna. W jaki sposób można ją aktywować.

• Like 1
  • 0
Opublikowano
Mam w Mi5 najnowszy global stable z MIUI 8.2.2.0.
W rejestrze połączeń jeśli mam nieodebranych numer i wchodzę w szczegóły tego numeru to mam 3 ikonki do wyboru: udostępnij, oflaguj, blokuj.
Lecz nie mogę wybrać opcji oflaguj. Jest ona szara i nie aktywna. W jaki sposób można ją aktywować.

Up

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...