Kapeć Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Cześć wszystkim, od jakiegoś czasu podczas prowadzenia rozmów mój telefon przerywa połączenie. Nie ma znaczenia czy ja dzwonię, czy też odbieram połączenie, zawsze po pewnym czasie jest przerwane. Może to być po 20 sekundach, a może być po 5 minutach. Próbowałem włączać i wyłączać funkcję VoLTE jednak nie miało to żadnego wpływu. Mój system jest aktualny, zresztą i tak nie było ostatnio żadnych aktualizacji... Z góry dziękuję za pomoc Edytowane 28 Czerwca 2017 przez Kapeć
Psemu Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) Cześć, czy znalazłeś może rozwiązanie swojego problemu (lub ktoś inny z forumowiczów zna rozwiązanie?), bo ja mam dokładnie taki sam - z tym że ja mam Redmi Note 4 na Snapdragonie 625 (4/64GB) wersja Global z B20. System w pełni aktualny (Android w wersji: 6.0.1 MMB29M; MIUI Global 8.2 | Stabilna, 8.2.10.0(MCFMIDL)). U mnie w ustawieniach VoLTE się nawet nigdzie nie pojawia. Edytowane 23 Lipca 2017 przez Psemu aktualizacja danych
Kapeć Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Opublikowano 26 Lipca 2017 Od znajomego usłyszałem, że powinien pomóc hard reset lub wgranie systemu na nowo, bo jego żona tez to miało i podobno pomogło. Aktualnie jestem na etapie zmiany systemu i zobaczę czy będzie jakaś poprawa.
Psemu Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Hard reset robiłem już ze 3 razy - nic nie pomogło, ale dzięki za podpowiedź. Właśnie noszę się ze zmianą na Miui Polska, bo to do niczego nie podobne jak co chwila połączenia przerywa...
Kapeć Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Ja miałem MIUI Polska kiedy przerywało. Teraz wgrałem rom od epic team i jest wszystko w porządku.
Psemu Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 Dnia 4.08.2017 o 21:50, Kapeć napisał: Ja miałem MIUI Polska kiedy przerywało. Teraz wgrałem rom od epic team i jest wszystko w porządku. Nie wiesz może czy na RN4 w wersji ze Snapdragonem jest ten rom? Skąd go brałeś?
skay77 Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 http://www.epicrom.pro/A tu masz inne romyforum.xda-developers.com/redmi-note-4/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-roms-kernels-recoveries--other-developmentПослано из Mi5s плюс
Rekomendowane odpowiedzi