Jump to content
  • 0

Jaki Xiaomi do +/- 1000 zł?

ziomek00725

Question

Telefon planuję kupić gdzieś w grudniu, wiem że sporo czasu ale wolę się za czasu zdecydować niż myśleć po... Myślałem nad Redmi Note 4x ale niby to grudzień, potem styczeń i prawdopodobne premiery nowych telefonów, do aparatu jakiś super wymagań nie mam, wydajność miło by było jakby się nie ścinał zbytnio, planowałbym wgrywać inny rom... Także wtedy czekać czy kupić od razu?

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0
12 godzin temu, ziomek00725 napisał:

Telefon planuję kupić gdzieś w grudniu, wiem że sporo czasu ale wolę się za czasu zdecydować niż myśleć po... Myślałem nad Redmi Note 4x ale niby to grudzień, potem styczeń i prawdopodobne premiery nowych telefonów, do aparatu jakiś super wymagań nie mam, wydajność miło by było jakby się nie ścinał zbytnio, planowałbym wgrywać inny rom... Także wtedy czekać czy kupić od razu?

Moglbys napisac tak jasno i przystepnie o co chodzi w ostatnim zdaniu? Chcesz teraz kupic telefon z dostawa na grudzien, czy ja czegos nie zrozumialem do konca?
Rozwazania w temacie co kupic za pol roku w przypadku rynku telefonow komorkowych, sa kompletnie pozbawione sensu. Dokladajac do tego xiaomi, czyli firme ktora wypuszcza bardzo czesto nowe modele i tworzy po kilka roznych wersji telefonow, jest to jeszcze bardziej bezzsensowne.

Zaloz taki temat na miesiac przed tym jak bedziesz potrzebowac telefonu, wtedy bedzie mozna ci cos doradzic. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...